2022, augusztus 11.
19.1 C
Budapest
17.7 C
Moszkva

Meghalt a gyönyörű orosz színésznő

Hosszú betegség után 41 éves korában meghalt Jevgenyija Brik, orosz színésznő, Valerij Todorovszkij rendező felesége – erősítette meg a hírt Jelena Bragina a színésznő szóvivője.

A szóvivő részleteket nem közölt Brik haláláról, de azt elárulta, hogy nem volt koronavírusos. A TASzSz hírügynökség információi szerint Los Angelesben kezelték.

Jevgenyija Brik 2006-ban házasodott össze Valerij Todorovszkij rendezővel. 2008-ban a család Los Angelesbe költözött. Egy évvel később, 2009 szeptemberében megszületett lányuk, Zoja.

2014-ben Brik interjút adott az orosz Hello! magazinnak, amelyben azt mondta, hogy Los Angeles jó hely a gyereknevelésre. Kijelentette, hogy csak forgatásra érkezett Moszkvába.

Brik több tucat orosz filmben és tévésorozatban szerepelt. Magyarországon az Ogyessza (2019) című filmben láthatták a nézők.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Kína: Washington célja az ukrán konfliktus elhúzódása

Washington arra törekszik, hogy minél tovább elhúzódjon az ukrajnai konfliktus, hogy meggyengítse Moszkvát - mondta Kína oroszországi nagykövete. A TASZSZ orosz hírügynökségnek szerdán adott interjújában...

Vidáman pezsgőzött Klicskóval Kijevben a német miniszter, most bocsánatot kért

Nancy Faeser német belügyminiszter bocsánatot kért, miután július végi ukrajnai útja során egy pohár pezsgővel a kezében pózolt egy vidám fotón. "Megbántam a fotót" -...

Az Amnesty svédországi társalapítója lemondott az ukrajnai jelentés miatt

Per Wastberg, aki társalapítója volt az Amnesty International svéd kirendeltségének, szerdán lemondott tisztségéről. A svéd aktivista elmondta, hogy távozását az Amnesty ukrajnai konfliktusról szóló...