2023, március 24.
12.5 C
Budapest
7.5 C
Moszkva

Világszínvonalú referenciafiókot nyitott a Sberbank Budapesten

A Sberbank megnyitotta első reprezentatív bankfiókját Budapest belvárosában, amely teljes mértékben tükrözi a Sberbank Csoport világszínvonalát. A Fehérhajó utca 5. szám alatt található új, modern fiókot Mark Arnold, a Sberbank Europe AG vezérigazgatója és Axel Hummel, a Sberbank Magyarország Zrt. vezérigazgatója ünnepélyes szalagátvágással nyitotta meg – olvasható a pénzintézet honlapján.

„Az új bankfiók tervezésénél és kialakításánál maximálisan figyelembe vettük a hatékony ügyfélkiszolgálás szempontjait. Olyan légkört akartunk teremteni, amely ügyfeleinkre és munkatársainkra is kellemesen és ösztönzően hat” – mondta Axel Hummel, a Sberbank Magyarország Zrt. vezérigazgatója. A Sberbank Európa egyik vezető bankja és az egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi szervezet a világon.

Az új reprezentatív fiók megnyitása is példája annak, hogy a bank tovább fejleszti lakossági és vállalati szolgáltatásait Magyarországon. Továbbá a Sberbank Magyarország Zrt. kiemelt célja az Oroszországgal és FÁK államaival folytatott kereskedelemben érdekelt ügyfelek támogatása, az ebbe a térségbe irányuló magyar exportaktivitás fejlesztése.

„A Sberbank márkára, a márka iránti bizalomra és a kapcsolódó technológiára építve modern, sikeres, céltudatosan ügyfélközpontú banki szereplővé akarunk válni a piacon” – mondta Mark Arnold, a Sberbank Europe AG vezérigazgatója.

A Sberbank Magyarország Zrt. a Sberbank Europe AG leányvállalata, jelenleg 51 fiókban nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon. A bécsi központú Sberbank Europe csoport az orosz Sberbank 100%-os tulajdonában van. A több mint 170 éves múltra visszatekintő és 22 országban jelen lévő Sberbank közel 20 000 fiókkal rendelkezik összesen és 120 millió ügyfélnek nyújt banki szolgáltatást világszerte. A Sberbank az egyik legsikeresebb pénzügyi szervezet a világon, és vezető piaci szereplő az innovatív, legmodernebb technológiával történő termékfejlesztésben.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Prigozsin cáfolja a Bloomberg értesülését a Wagner ukrajnai tevékenységéről

A Wagner katonai magáncég nem tervezi, hogy visszavenne ukrajnai tevékenységéből - közölte csütörtökön az alapító, Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember. Korábban ugyanezen a napon a...

Kijev fekete listára tette az osztrák a Raiffeisen Bankot, mert nem vonul ki Oroszországból

Az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) felvette a Raiffeisen Bank International osztrák bankcsoportot a "háborús szponzorok" nemzetközi listájára. "A NAZK a Raiffeisen Bank International osztrák...

Az oroszok cáfolták az ukrán sajtóhíreket, miszerint kivonultak Nova Kahovkából

Vlagyimir Szaldo, a Herszon régió megbízott kormányzója cáfolta az orosz katonák Novaja Kkhovkából (Nova Kahovka) való kivonulásáról szóló ukrán sajtóinformációkat. "Hivatalosan kijelentem, hogy Novaja Kahovkában,...
spot_img

Videó