2022, augusztus 19.
31.9 C
Budapest
24.2 C
Moszkva

Világszínvonalú referenciafiókot nyitott a Sberbank Budapesten

A Sberbank megnyitotta első reprezentatív bankfiókját Budapest belvárosában, amely teljes mértékben tükrözi a Sberbank Csoport világszínvonalát. A Fehérhajó utca 5. szám alatt található új, modern fiókot Mark Arnold, a Sberbank Europe AG vezérigazgatója és Axel Hummel, a Sberbank Magyarország Zrt. vezérigazgatója ünnepélyes szalagátvágással nyitotta meg – olvasható a pénzintézet honlapján.

„Az új bankfiók tervezésénél és kialakításánál maximálisan figyelembe vettük a hatékony ügyfélkiszolgálás szempontjait. Olyan légkört akartunk teremteni, amely ügyfeleinkre és munkatársainkra is kellemesen és ösztönzően hat” – mondta Axel Hummel, a Sberbank Magyarország Zrt. vezérigazgatója. A Sberbank Európa egyik vezető bankja és az egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi szervezet a világon.

Az új reprezentatív fiók megnyitása is példája annak, hogy a bank tovább fejleszti lakossági és vállalati szolgáltatásait Magyarországon. Továbbá a Sberbank Magyarország Zrt. kiemelt célja az Oroszországgal és FÁK államaival folytatott kereskedelemben érdekelt ügyfelek támogatása, az ebbe a térségbe irányuló magyar exportaktivitás fejlesztése.

„A Sberbank márkára, a márka iránti bizalomra és a kapcsolódó technológiára építve modern, sikeres, céltudatosan ügyfélközpontú banki szereplővé akarunk válni a piacon” – mondta Mark Arnold, a Sberbank Europe AG vezérigazgatója.

A Sberbank Magyarország Zrt. a Sberbank Europe AG leányvállalata, jelenleg 51 fiókban nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon. A bécsi központú Sberbank Europe csoport az orosz Sberbank 100%-os tulajdonában van. A több mint 170 éves múltra visszatekintő és 22 országban jelen lévő Sberbank közel 20 000 fiókkal rendelkezik összesen és 120 millió ügyfélnek nyújt banki szolgáltatást világszerte. A Sberbank az egyik legsikeresebb pénzügyi szervezet a világon, és vezető piaci szereplő az innovatív, legmodernebb technológiával történő termékfejlesztésben.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Oliver Stone betiltott filmjéről: Ukrajna Lángokban

Az ukrajnai konfliktus, nem meglepően, rendkívüli figyelmet kap a médiában. Sajnos Ukrajna történelme nem kerül terítékre, holott ilyenkor fontos lenne, mert az események, természetesen,...

Több mint 90 külföldi zsoldost semmisítettek meg az orosz cirkálórakéták

Több tucatnyi, Kijev oldalán Moszkva ellen harcoló külföldi zsoldost öltek meg az északkelet-ukrajnai Harkov városában egy katonai tábor elleni támadásban - közölte csütörtökön az...

Videózott a kanadai zsoldos az ukrán fronton, majd elmenekült Ukrajnából

A nemrégiben Herszon közelében végrehajtott bevetés - amelyet részben a National Post rendelkezésére bocsátott, a harci káoszról készült egyperces videófelvétel is megörökít - Paul...