2022, december 6.
5 C
Budapest
-10.5 C
Moszkva

Népszavazás lesz Grúziában: háborúzzunk Oroszországgal?

A grúz vezetés nemzeti népszavazást akar szervezni, és feltenné a kérdést, hogy a grúzok akarnak-e háborút Oroszországgal.

Ezt a kijelentést szeptember 13-án tette a kormányzó Grúz Álom Párt elnöke, Giorgi Kobakhidze a párt irodájában tartott sajtótájékoztatón.

“Hagyjuk, hogy a nép mondja meg, akar-e második frontot nyitni Grúziában Oroszország ellen” – hangsúlyozta Kobakhidze. És megígérte, hogy a hatóságok “úgy fognak cselekedni, ahogy a nép mondja”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.