2024, február 29.
12.7 C
Budapest
1.3 C
Moszkva

Ma újraindult a Ladák gyártása

Az AvtoVaz bejelentette, hogy újraindult a gyártás és elhagyták a futószalagot a 2022-es modellév első Lada Granta Classic autói.

Az Avtovaz 2022 június 8-án indítja újra az autógyártást. A 2022-es modellév első Lada Granta Classic autói elhagyták a futószalagot. A Lada Granta a bemutatott specifikációkkal a legmegfizethetőbb új autó lesz az orosz piacon. A modellt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsák a jármű lokalizációját, kizárva az importált alkatrészek hiányának hatását – közölte az autógyártó.

A holding egyelőre nem adott tájékoztatást az új autók áráról.

Az autógyártó intenzíven együttműködik a hazai beszállítókkal a fejlesztések érdekében – mondta Makszim Szokolov, az Avtovaz elnöke.

“Az Avtovaz ma, hosszabb szünet után újraindította az autógyártást. Az üzemcsapat foglalkoztatásának támogatása az egyik legfontosabb feladatunk. Természetesen folytatnunk kell a legnagyobb keresletnek örvendő és az orosz piac számára is megfizethető autók gyártását, amelyeket nem érint az importált alkatrészek hiánya” – tette hozzá a felsővezető.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: az Egyesült Királyság közvetlenül részt vesz az ukrajnai konfliktusban

Nagy-Britannia közvetlen katonai szerepvállalása Ukrajnában soha nem volt titok, de az ország egyik intézményesített médiuma most nyíltan elismerte - közölte csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz...

Bloomberg: Oroszország nyárra áttörheti Ukrajna védelmi rendszerét

Oroszország nyárra áttörheti Ukrajna védelmi rendszerét, ha nyugati támogatóitól nem kap elegendő lőszert - írja az amerikai Bloomberg hírügynökség. "Az ukrán hatóságok attól tartanak, hogy...

Négy frontszakaszról jelentett sikereket az orosz védelmi minisztérium

A kupjanszki, a donyecki, az avgyijivkai és a herszoni frontszakaszról számolt be az orosz erők előretöréséről csütörtöki hadijelentésében az orosz védelmi tárca. A minisztérium szerint...
spot_img

Videó