2023, március 24.
18.4 C
Budapest
5.7 C
Moszkva

Ma újraindult a Ladák gyártása

Az AvtoVaz bejelentette, hogy újraindult a gyártás és elhagyták a futószalagot a 2022-es modellév első Lada Granta Classic autói.

Az Avtovaz 2022 június 8-án indítja újra az autógyártást. A 2022-es modellév első Lada Granta Classic autói elhagyták a futószalagot. A Lada Granta a bemutatott specifikációkkal a legmegfizethetőbb új autó lesz az orosz piacon. A modellt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsák a jármű lokalizációját, kizárva az importált alkatrészek hiányának hatását – közölte az autógyártó.

A holding egyelőre nem adott tájékoztatást az új autók áráról.

Az autógyártó intenzíven együttműködik a hazai beszállítókkal a fejlesztések érdekében – mondta Makszim Szokolov, az Avtovaz elnöke.

“Az Avtovaz ma, hosszabb szünet után újraindította az autógyártást. Az üzemcsapat foglalkoztatásának támogatása az egyik legfontosabb feladatunk. Természetesen folytatnunk kell a legnagyobb keresletnek örvendő és az orosz piac számára is megfizethető autók gyártását, amelyeket nem érint az importált alkatrészek hiánya” – tette hozzá a felsővezető.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán területek Romániához csatolására nyújtott be törvényjavaslatot egy román képviselő

Egy ellentmondásos törvényjavaslat, amelyet a héten nyújtottak be a román parlamentnek, azt sürgette, hogy a kormány 2027-ig hagyjon fel Ukrajna határainak elismerésével, és csatolja...

Amerikai tanácsadó: az ukrán tavaszi ellentámadás sokkolni fogja a világot

Az ukrán hadsereg készen áll arra, hogy a következő hetekben hatalmas offenzívát indítson az orosz csapatok ellen, amely megdöbbenti majd a globális közösséget -...

Medvegyev az Ukrajnába érkező külföldi katonai szakértők megsemmisítésére szólított fel

Az Ukrajnába szállított fegyvereket kísérő nyugati katonai szakértők legitim célponttá válnak az orosz hadsereg számára - jelentette ki Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács helyettes...
spot_img

Videó