2022, június 26.
30.8 C
Budapest
28.8 C
Moszkva

Ma újraindult a Ladák gyártása

Az AvtoVaz bejelentette, hogy újraindult a gyártás és elhagyták a futószalagot a 2022-es modellév első Lada Granta Classic autói.

Az Avtovaz 2022 június 8-án indítja újra az autógyártást. A 2022-es modellév első Lada Granta Classic autói elhagyták a futószalagot. A Lada Granta a bemutatott specifikációkkal a legmegfizethetőbb új autó lesz az orosz piacon. A modellt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsák a jármű lokalizációját, kizárva az importált alkatrészek hiányának hatását – közölte az autógyártó.

A holding egyelőre nem adott tájékoztatást az új autók áráról.

Az autógyártó intenzíven együttműködik a hazai beszállítókkal a fejlesztések érdekében – mondta Makszim Szokolov, az Avtovaz elnöke.

“Az Avtovaz ma, hosszabb szünet után újraindította az autógyártást. Az üzemcsapat foglalkoztatásának támogatása az egyik legfontosabb feladatunk. Természetesen folytatnunk kell a legnagyobb keresletnek örvendő és az orosz piac számára is megfizethető autók gyártását, amelyeket nem érint az importált alkatrészek hiánya” – tette hozzá a felsővezető.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS