2023, március 29.
3.2 C
Budapest
5.4 C
Moszkva

„Lada Finansz”

Lada COroszországban az AvtoVaz cég és a Ruszfinanszbank közös akciót indított a „Lada Finansz” programot. Erről írt a RIA Novosztyi hírügynökség, a Vedomosztyi és több orosz napilap is. Április 15-e és július 30-a között a bankhitelt folyósít azon vásárlók számára, akik valamelyik Lada modellből vásárolnak. A vásárlók különböző futamidőket választhatnak egytől három évig. Ráadásul ez az összeg magába foglalja a cascót és az egészségbiztosítást is.

{loadposition billboard}Az információk szerint a bank 20-21 %-os kamatot számít fel, de maga az autógyár is nyújt kedvezményt a vásárlóknak, így a kamat akár 6%-ra is csökkenhet.
A „Lada Finansz” program segítségével várhatóan július végéig több, mint tízezer Lada gépjárművet fognak értékesíteni. A program illeszkedik Putyin elnök korábbi programjához az orosz autóipar védelmében. Mint már tudósítottunk róla, az orosz autóipar védelmében Oroszország leállította a japán autók behozatalát.
Április 20-a óta hasonló programot indított el a Ford a Focus és a Mondeo modellekre koncentrálva.
Az eredmények júliusban fognak látszani, egyelőre csak annyit mondhatunk, hogy a tavalyi év tavaszi adataihoz képest 39 százalékkal csökkent a Lada eladások száma.

 

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Először jelentette GDLSB okosbomba megsemmisítését az orosz védelmi tárca

Először tett említést GLSDB (rakétameghajtóval ellátott földi indítású precíziós bomba) lelövéséről keddi hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium. Az Egyesült Államok idén januárban jelentette be, hogy...

USA: nincs értelme fejlett drónokat adni Ukrajnának, mert nincs esélyük az orosz légvédelemmel szemben

Az Egyesült Államok nem látja értelmét annak, hogy átadja Ukrajnának az MQ-9 Reaper felderítő és csapásmérő drónokat, mert azoknak nincs esélyük az orosz légvédelmi...

DNR: orosz kézre került a bahmuti színesfémüzem is

Az orosz erők szinte teljesen megtisztították az ipari övezetet, amelyen a bahmuti (Artyomovszk) színesfém-feldolgozó üzem (AZOM) található - közölte Gyenisz Pusilin, a nagyrészt orosz...
spot_img

Videó