2022, augusztus 12.
25 C
Budapest
23.7 C
Moszkva
Array

Voentorg JSC vállalat levédeti a “Udvarias Emberek” és “Tank Biathlon” márkákat

“Udvarias Emberek” – ez egy kifejezés a krími lakók használták a katonai azonosító jelvények nélküli fegyveresekre akik a márciusa krími szavazások biztonságát biztosították, mely választások az Ukrajnától való elszakadásról és az Oroszországba való visszaolvadásról szóltak. Putyin később elismerte, hogy ezek a jelvény nélküli „udvarias emberek” orosz csapatok voltak.

 

 

A Voentorg JSC vállalat ami az Orosz Védelmi Minisztérium alatt került létrehozásra, csütörtökön azt nyilatkozta hogy beregisztráltatott 2 új márkát: “Udvarias Emberek” és “Tank biathlon”

 

“Udvarias Emberek” – ez egy kifejezés a krími lakók használták a katonai azonosító jelvények nélküli fegyveresekre akik a márciusa krími szavazások biztonságát biztosították, mely választások az Ukrajnától való elszakadásról és az Oroszországba való visszaolvadásról szóltak.

 

“Tank Biathlon” – ez egy katonai sport tankok legénységei között, az orosz katonaság találta ki és hasonló a sport biathlonhoz. Az első ilyen verseny 2O13 augusztusában volt Oroszországban.

 

A Voentorg cég tavasszal folyamodott a fenti 2 kifejezés márkanévvé való beregisztrálására. Számos fogyasztási cikket terveznek gyártani a 2 márkával, úgy mint nyomtatott könyvek, plakátok, egyéb kiadványok, sport-termékek, játékok, kozmetikumok.

 

“Saját márkák létrehozása az egyik új projektje a Voentorg cégnek. A védelmi minisztérium pedig csatlakozott a cégünk tervező irodájához és kitaláltak egy új jelet, a tricolor csillagot – mondta el Vlagyimir Pavlov, a cég vezérigazgatója. Sergey Lavrov orosz külügyminiszter azt mondta a Tass orosz hírügynökségnek, hogy szeptemberben a Voentorg cég őt már meg is promóciózta ajándék “Udvarias Emberek” pólókkal.

 

“Mi találtuk ki elsőnek a pólókat “fővezér” képekkel és mi szabadalmaztattuk a “Udvarias Emberek” kifejezést, ez a márka a Voentorg jogos tulajdona” – mondja Pavlov.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az olasz zsoldos azért ment Ukrajnába, hogy megakadályozza a nácimentesítést, eljárás folyik ellene otthon

Olaszország büntetőeljárást indított egy férfi ellen, aki azt állította, hogy azért utazott Ukrajnába, hogy harcoljon Oroszország ellen és megakadályozza az ország "denácifikálását". A 19 éves...

A zaporizzsjai atomerőmű elleni csapások elhárítását jelentették be az oroszbarát hatóságok

Az orosz légvédelem az éjszaka folyamán és csütörtök reggel visszaverte az ukrán fegyveres erők minden arra irányuló kísérletét, hogy dróncsapásokkal és nehéztüzérséggel támadják Enerhodar...

Borell: az európaiaknak hajlandónak kell lenniük “fizetni” Ukrajna támogatásáért

Az Ukrajna Oroszország elleni küzdelemben való segítségnyújtásnak ára van Európa számára, amelyet a polgároknak hajlandónak kell lenniük megfizetni - mondta az EU külügyi vezetője....