2023, március 28.
0.5 C
Budapest
-0.2 C
Moszkva
Array

Voentorg JSC vállalat levédeti a “Udvarias Emberek” és “Tank Biathlon” márkákat

“Udvarias Emberek” – ez egy kifejezés a krími lakók használták a katonai azonosító jelvények nélküli fegyveresekre akik a márciusa krími szavazások biztonságát biztosították, mely választások az Ukrajnától való elszakadásról és az Oroszországba való visszaolvadásról szóltak. Putyin később elismerte, hogy ezek a jelvény nélküli „udvarias emberek” orosz csapatok voltak.

 

 

A Voentorg JSC vállalat ami az Orosz Védelmi Minisztérium alatt került létrehozásra, csütörtökön azt nyilatkozta hogy beregisztráltatott 2 új márkát: “Udvarias Emberek” és “Tank biathlon”

 

“Udvarias Emberek” – ez egy kifejezés a krími lakók használták a katonai azonosító jelvények nélküli fegyveresekre akik a márciusa krími szavazások biztonságát biztosították, mely választások az Ukrajnától való elszakadásról és az Oroszországba való visszaolvadásról szóltak.

 

“Tank Biathlon” – ez egy katonai sport tankok legénységei között, az orosz katonaság találta ki és hasonló a sport biathlonhoz. Az első ilyen verseny 2O13 augusztusában volt Oroszországban.

 

A Voentorg cég tavasszal folyamodott a fenti 2 kifejezés márkanévvé való beregisztrálására. Számos fogyasztási cikket terveznek gyártani a 2 márkával, úgy mint nyomtatott könyvek, plakátok, egyéb kiadványok, sport-termékek, játékok, kozmetikumok.

 

“Saját márkák létrehozása az egyik új projektje a Voentorg cégnek. A védelmi minisztérium pedig csatlakozott a cégünk tervező irodájához és kitaláltak egy új jelet, a tricolor csillagot – mondta el Vlagyimir Pavlov, a cég vezérigazgatója. Sergey Lavrov orosz külügyminiszter azt mondta a Tass orosz hírügynökségnek, hogy szeptemberben a Voentorg cég őt már meg is promóciózta ajándék “Udvarias Emberek” pólókkal.

 

“Mi találtuk ki elsőnek a pólókat “fővezér” képekkel és mi szabadalmaztattuk a “Udvarias Emberek” kifejezést, ez a márka a Voentorg jogos tulajdona” – mondja Pavlov.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kép: az ukrán ENSZ delegáció, nem ukrán, hanem orosz tolmácsot hallgat

Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ-missziójának helyettes vezetője egy képet osztott meg a Twitteren, amely látszik, hogy az ukrán delegáció orosz tolmácsot hallgatva vesz részt az...

Der Spiegel: Németország leszállította a 18 Leopard 2 harckocsit Ukrajnának

A német kormány által Kijevnek ígért Leopard 2 harckocsikat leszállították Ukrajnának - írja a Der Spiegel magazin saját forrásaira hivatkozva. Mintegy két hónappal azután, hogy...

Az ukrán vezetés még tagadja, de katonáik beismerték Bahmut bekerítését a sajtónak

Az orosz egységek szinte teljesen körülzárták Artemivszk (Bahmut) városát - idézte a Strana.ua ukrán portál Jevhen Dikij volt Ajdar zászlóalj századparancsnokot. "Ha Bahmut most körülbelül...
spot_img

Videó