2022, május 19.
25.3 C
Budapest
12.6 C
Moszkva
Hiredetés

Videó: kosztümös orosz sikersorozat Magyarországon – Katalin cárnő

A cikk 2017-ben íródott.. és azért osztottuk meg újra, hogy a járványhelyzet idején egy ingyenesen elérhető remek sorozatot ajánljunk.

Egy kosztümös sikerdarab, a Katalin cárnő Oroszország egyik legnézettebb sorozata 2017 február 4-től került a hazai képernyőkre az Izaura csatornán. A népszerű újdonság Oroszország történelmének egyik legmeghatározóbb korszakáról és népszerű uralkodójáról, II. Katalinról szól.

1. évad 2.rész:

1. évad 3. rész:

1. évad 4. rész:

1. évad 5. rész:

1. évad 6. rész:

1. évad 7. rész:

1. évad 8. rész:

1. évad 9. rész:

1. évad 10. rész:

Filmzene:

A heti két résszel jelentkező produkció II. Katalin trónra kerülésével és uralkodásának egy szeletével ismerteti meg a nézőket – kissé romantikus körítésben. A sorozat egyik érdekessége, hogy a címszereplőt alakító színésznő, Marina Alekszandrova Magyarország területén, Kiskunmajsán született.

A 11 részes történetben Zsófia Auguszta Friderika porosz hercegnő Szentpétervárra érkezik, hogy I. Erzsébet orosz cárnő utasítására hozzáadják unokaöccséhez Péterhez, a következő uralkodóhoz. A fiatal hercegnő mindenben meg akar felelni vendéglátóinak, ez azonban nem olyan egyszerű feladat a háttérben működő hatalmi játékok és a személyes vágyak közepette.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés -spot_img

FRISS