2023, március 31.
10.2 C
Budapest
0.4 C
Moszkva

Trump: jobban bízom Putyinban, mint az amerikai hírszerzésnél dolgozó söpredékben

Donald Trump volt amerikai elnök azt mondta, hogy jobban bízik Vlagyimir Putyin orosz elnökben, mint az amerikai hírszerzésben dolgozó “söpredékben” – idézte a Newsweek a Truth Social nevű közösségi hálózaton közzétett bejegyzését.

A volt elnök saját megjegyzésére utalt, amelyet a Putyinnal való 2018-as találkozója után tett. Akkor azt mondta, hogy nem lát okot arra, hogy Oroszország miért avatkozott volna be a 2016-os választásokba – az FBI akkori vádjai ellenére.

“Emlékszik, amikor Helsinkiben egy riporter lényegében megkérdezte tőlem, hogy kiben bízom jobban, Putyin orosz elnökben vagy a mi hírszerző söpredékünkben. Akkoriban úgy éreztem, hogy nagyon rossz embereink vannak James Comey, McCabe (akinek a feleségét a korrupt Hillary segítette) személyében” – idézte Trump szavait a lap.

Trump ezután megkérdezte a követőit, hogy kit választanának, Putyint vagy “ezeket a söpredékeket”.

Oroszország többször is tagadta az Egyesült Államok vádjait a belügyeibe való beavatkozásról, beleértve az elnökválasztást is. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője teljesen megalapozatlannak nevezte ezeket. Szergej Lavrov külügyminiszter is megjegyezte, hogy nincs bizonyíték beavatkozásra.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Lavrov: a nyugati országok közvetlen részvevő az Oroszország elleni háborúnak

A nyugati országok közvetlen résztvevői az Oroszország elleni háborúnak - mondta Szergej Lavrov külügyminiszter a Prensa Latina kubai hírügynökségnek adott interjújában. "Nem tűrhetjük tovább a...

Amerikai támogatásért cserébe Horvátország 14 helikoptert küld Ukrajnának

Horvátország tizenkét Mi-8 és két Mi-8T típusú szovjet-orosz gyártmányú közepes szállító helikoptert küld Ukrajnának - ezt Mario Banozic védelmi miniszter erősítette meg csütörtökön, a...

Kuleba: a régóta várt ukrán ellentámadás nem lesz sorsdöntő, de ettől még támogassák Ukrajnát

Az Ukrajna által már nagyon várt ellentámadás nem tekinthető sorsdöntő pillanatnak az Oroszországgal fennálló konfliktusban - jelentette ki Dmitro Kuleba kijevi külügyminiszter, aki felszólította...
spot_img

Videó