2023, október 3.
15 C
Budapest
9.8 C
Moszkva

Putyin és Lukasenko a nyugati szankciók pozitív hatásáról beszélt

Vlagyimir Putyin orosz és Alekszandr Lukasenko belorusz elnök megvitatta a nyugati szankcióknak a két ország gazdaságára gyakorolt pozitív hatását. Belarusz elnöke szerdán érkezett hivatalos látogatásra az orosz fővárosba.

“A munkásosztály az importhelyettesítés felé fordít bennünket” – mondta Lukasenko, megjegyezve, hogy figyelemmel kísérte orosz kollégája legutóbbi tulai útját.

A nyugati várakozásokkal ellentétben a szankciók pozitív hatással voltak Oroszország és Belarusz gazdaságára – mondta a belorusz vezető.

“Mindenki éhínséggel, hideggel ijesztgetett minket, és akkor mi van? Most már azt sem tudják, mit kezdjenek a sok kenyérrel Oroszországban. Történt ilyen valaha is? Ekkora termés” – mondta Lukasenko.

“Az árak csökkennek” – mondta a maga részéről Putyin.

Az orosz és belorusz elnök ma a Kremlben folytatja a tárgyalásokat.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fehér Ház: az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására

Az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására - mondta Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára egy tájékoztatón. "Ezek (a pénzeszközök. - a...

Kreml: a nyugati politikusokat, akiket a nemzeti érdekek vezetnek, rögtön oroszbarát jelzővel bélyegzik meg

A függetlenség demonstrálása Brüsszeltől nem jelenti automatikusan azt, hogy egy politikus "oroszbarát" - mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. A szlovákiai választási...

Oroszország bizonyítékot mutatott, hogy az USA silány minőségű testpáncélt küldött Ukrajnának

Az orosz védelmi órásvállalat, a Rosztyeh által közzétett videó kétségbe vonta az USA által Ukrajnának küldött katonai támogatás minőségét, miután egy trófeaként a harctérről...
spot_img

Videó