2023, március 21.
11.2 C
Budapest
1.2 C
Moszkva
Array

Oxigénmaszk a lezuhant maláj gép utasán

Oxigénmaszk a lezuhant maláj gép utasán:

 1, Az alábbi hír tegnap jelent meg az Orosz Hírek Közösségi Társalgójában a Facebook-on:

 

“…Az egyik halotton még az oxigén maszk is a fején volt. Ez azt jelenti a zuhanás egy darabig eltartott.
Hol vannak most az emberi jogokért kiálló nagy kaliberű politikusaink…” Ezt a gépet az égből leszedték és zuhanása közben 300 ember több másodpercig a halál szemébe kellett nézzen. A fekete doboz ott van az angoloknál, rajta ülnek és nem hozzák nyilvánosságra, nem akarják felderíteni az esetet. Egyetlen egy EU-s politikus sem követeli ezt.”

http://german.ruvr.ru/news/2014_10_09/Boeing-Katastrophe-Plotzlicher-Tod-der-Passagiere-bezweifelt-7130/

2, mai fejlemény ezzel kapcsolatban:

hihetetlen….de a RUVR.RU után a magyar MTI is leadta a hírt. persze, már nem lehetett titokban tartani, de azokat a bizonyos fekete dobozokat egyszerűen eltussoljak, nem derülhet ki, hogy ukránok lőttek ki a gépet, leven akkor hivatalosan tovább támogatni Kijevet nagyon ciki lenne:

 És a mai hír:

Egy utast oxigénmaszkkal az arcán találtak meg a maláj utasszállító roncsai között Oxigénmaszkkal az arcán találták meg a Kelet-Ukrajna felett lezuhant malajziai utasszállító gép egyik utasának holttestét – jelentette be Frans Timmermans holland külügyminiszter.

 

Szakértők korábban úgy vélekedtek, hogy a Boeing-777-es gép utasai azonnal meghaltak. Timmermans, akit a NOS holland állami televízió csütörtökön idézett, kérdésre válaszolva azt mondta: “Az emberek aligha észlelhették a rakéta közeledését, de tudják-e, hogy az egyik áldozatot oxigénmaszkkal az arcán találták meg?

 

Ez azt jelenti, az utasnak volt ideje erre (felvenni az oxigénmaszkot). Végső soron nem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget” – tette hozzá. A júliusi katasztrófa okait vizsgáló holland szakértői testület által szeptember 9-én nyilvánosságra hozott előzetes jelentésben nem szerepelt az, hogy az egyik utason oxigénmaszk volt.

 

A holland bizottság szerint több, kívülről érkező nagy energiájú tárgy által okozott szerkezeti károsodás miatt már a levegőben darabokra szakadt a maláj légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó MH17-es járata Kelet-Ukrajna fölött.

 

Szakértők szerint ilyen esetekben a fedélzeten tartózkodó utasok szinte azonnali halálra vannak ítélve, legfeljebb néhány másodpercig maradhatnak életben. Az utasszállító repülőgépeken nyomáscsökkenés esetén az oxigénmaszkok automatikusan kiesnek az utasok fölötti rekeszekből, és azonnal használhatják őket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kijev engedélyezte, hogy a katonákat végzettség nélkül is tiszti rangra emelhessék

Az ukrán parlament hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi tiszti rendfokozatok megadását a harci tapasztalattal rendelkező, de felsőfokú katonai végzettséggel nem bíró...

Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának

A háborúnak csak a tűzszünet és a béketárgyalások vethetnek véget, a fegyverek és a lőszerkészlet átadása nem, ezért Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának...

Újabb fegyver- és lőszerszállítmányt küld az Egyesült Államok Ukrajnába

Az Egyesült Államok újabb 350 millió dollár értékű (mintegy 130 milliárd forint) katonai segítségnyújtást jelentett be Ukrajna számára hétfőn. Joe Biden elnök felhatalmazása nyomán -...
spot_img

Videó