2023, március 28.
3.2 C
Budapest
5.4 C
Moszkva

Orbán Viktor tanácsadója: elég volt az Oroszország elleni szankciókból

Orbán Viktor magyar miniszterelnök politikai tanácsadója szerint Európának fel kellene hagynia az ukrajnai különleges művelet miatt Oroszországgal szemben bevezetett szankciókkal, és tárgyalásokat kellene kezdenie Moszkvával.

Orbán Balázs a brüsszeli EU-csúcson azt mondta, hogy a szankcióktól leginkább azok szenvednek, akik bevezetik azokat, nem pedig Oroszország.

“A végén Európa lesz a vesztese ennek a háborúnak a gazdasági problémák miatt. A mi ajánlásunk az, hogy a szankciós folyamatot le kell állítani” – idézte Orbán Balázst a RIA Novosztyi a REUTERSRE HIVATKOZVA.

“Eljutottunk egy olyan pontra, ahol rájöttünk, hogy négy hónapig követtük a stratégiát, vannak eredményeink, de ha ez így folytatódik, az észérvek szerint rosszul fog végződni Európa számára. Tehát valami mást kell kitalálnunk. Tárgyalások, tűzszünet, béke. Diplomácia” – tette hozzá.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Először jelentette GDLSB okosbomba megsemmisítését az orosz védelmi tárca

Először tett említést GLSDB (rakétameghajtóval ellátott földi indítású precíziós bomba) lelövéséről keddi hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium. Az Egyesült Államok idén januárban jelentette be, hogy...

USA: nincs értelme fejlett drónokat adni Ukrajnának, mert nincs esélyük az orosz légvédelemmel szemben

Az Egyesült Államok nem látja értelmét annak, hogy átadja Ukrajnának az MQ-9 Reaper felderítő és csapásmérő drónokat, mert azoknak nincs esélyük az orosz légvédelmi...

DNR: orosz kézre került a bahmuti színesfémüzem is

Az orosz erők szinte teljesen megtisztították az ipari övezetet, amelyen a bahmuti (Artyomovszk) színesfém-feldolgozó üzem (AZOM) található - közölte Gyenisz Pusilin, a nagyrészt orosz...
spot_img

Videó