2023, szeptember 21.
19.5 C
Budapest
18.1 C
Moszkva

Musk bírálta az amerikai szenátort az oroszok megöléséről szóló nyilatkozata miatt

Elon Musk amerikai milliárdos bírálta Lindsey Graham amerikai szenátor oroszok megöléséről szóló szavait, mondván, hogy az ilyen megjegyzések “őrültség és kegyetlenség” voltak a részéről.

Korábban Zelenszkij egy videót tett közzé, amelyben Lindsey Graham amerikai szenátor azt mondta, hogy az USA “még soha nem költött el ennyi pénzt sikeresen”, mivel az oroszok “meghalnak” ennek a költekezésnek a következtében.

Egyes nyugati médiumok később arról számoltak be, hogy a szenátor szavai valójában össze voltak vágva – állítólag az oroszok haláláról szóló megjegyzések nem kapcsolódtak közvetlenül az amerikai pénzek sikeres elköltéséről szóló kijelentéséhez, ahogyan azt a kijevi rezsim eredetileg bemutatta.

“Őrültség és kegyetlenség volt tőle, hogy ezt mondta” – írta Musk a Twitteren, David Sacks vállalkozó bejegyzésére reagálva, amelyben egy ünneplő fiatalokat ábrázoló videót kommentált, és megemlítette az amerikai szenátor szavait.

Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő korábban azt mondta, hogy Lindsey Graham amerikai szenátor szavai az oroszok meggyilkolásáról kegyetlenségben és cinizmusban felülmúlják a náci Németország náci bűnözőinek szavait.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: jelenleg nincs alapja a tárgyalások megkezdésének

Oroszország kész diplomáciai megoldást keresni az ukrajnai konfliktusra, de egyelőre nincs alapja a tárgyalások megkezdésének - közölte a Kreml sajtófőnöke. "Egyre gyakrabban hallani a 'tárgyalások'...

Ukrajna energetikai infrastruktúrája került tűz alá

Az ukrajnai Rivne energetikai infrastruktúrája tűz alá került, a Rivnenszkij járás egy része áram nélkül maradt - jelentette Vitalij Koval, a Rivne terület közigazgatás...

Lengyelország leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat

Lengyelország nem fog többé fegyvereket szállítani az ukrán hadseregnek - jelentette ki Mateusz Morawiecki miniszterelnök, hozzátéve, hogy Varsó inkább saját biztonságára összpontosít. A döntést...
spot_img

Videó