2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Moszkva: totális háborút hirdettek Oroszország ellen

Oroszország ellen totális háborút hirdettek, amelyet hibrid formában folytatnak minden területen – jelentette ki Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes.

“A jelenlegi időszak komolyságát nem szabad alábecsülni” – figyelmeztetett Rjabkov az International Affairs című folyóiratnak adott keddi interjújában.

“Totális háborút hirdettek ellenünk. Hibrid formában, minden területen folyik” – mondta a diplomata, nyilvánvalóan utalva az USA, az EU és más országok által Ukrajnának az Oroszországgal való konfliktus közepette nyújtott látványos katonai és pénzügyi támogatásra, valamint a Nyugat által Moszkvára kivetett kemény szankciókra.

“Ellenfeleink – ellenségeink – ellenségeskedésének mértéke óriási, rendkívüli” – mutatott rá Rjabkov.

Moszkva már többször figyelmeztetett arra, hogy a Kijevnek nyújtott külföldi segítség csak fokozza az ukrajnai harcokat, és ütközőpályára állítja Oroszországot az Egyesült Államok vezette NATO-blokkal.

Az külügyminiszter-helyettes ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy “Oroszország történelme során mindig is bebizonyította, hogy a legnehezebb próbatételeken is becsülettel átmegy, és még erősebben kerül ki belőlük”. Rjabkov szerint “ez most is így lesz”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...