2022, október 3.
12.2 C
Budapest
15.6 C
Moszkva
Array

Még idén három fiókot bezár a Sberbank Magyarország

Egy budapesti és két vidéki bankfiókot szüntet meg a Sberbank Magyarország Zrt – értesült portálunk.

A pénzintézet honlapján közzétett tájékoztatás szerint 2016 december 17-től bezárják Budapesten az Istenhegyi, valamint vidéken a mosonmagyaróvári és a veszprémi fiókot is.

Az ügyfeleket a legközelebb fekvő bankfiókok veszik át. Az összevonást követően 26 Sberbank fiók várja az ügyfeleket Magyarországon.

A megszűnő Istenhegyi fiók ügyfeleit a retek utcai fiók veszi át (1024 Budapest, Retek u. 20.), a mosonmagyaróvári fiókét a győri (9027 Győr, Budai út 2.) és a veszprémi bankfiók ügyfeleit a székesfehérvári veszi át (8000 Székesfehérvár, Táncsics M. u. 7.)

A Sberbank Magyarország Zrt. a Sberbank Europe AG leányvállalata, amely 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon. A bécsi központú Sberbank Europe csoport az orosz Sberbank 100%-os tulajdonában van.

A több mint 170 éves múltra visszatekintő és 21 országban jelen lévő Sberbank közel 20 000 fiókkal rendelkezik összesen és 120 millió ügyfélnek nyújt banki szolgáltatást világszerte. A Sberbank az egyik legsikeresebb pénzügyi szervezet a világon, és vezető piaci szereplő az innovatív, legmodernebb technológiával történő termékfejlesztésben.

 

Figyelem Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés - spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

A rubel lesz a hivatalos pénznem az egykori ukrán régiókban

Az orosz rubel lesz a hivatalos pénznem a Donyecki és Luganszki Népköztársaságokban (ahol már eddig is azt használták), valamint a Herszon és Zaporozsjei régiókban,...

Bloomberg: az USA nyomást gyakorol az EU-ra, hogy “tegyen többet” Ukrajnáért

Az Egyesült Államok sürgeti az uniós államokat, hogy ők is biztosítsák azt az 1,5 milliárd dollárt, amelyet az USA szán havonta Ukrajnának - jelentette...

Jóváhagyta az orosz alkotmánybíróság a négy új régió Oroszországba olvadását

Jóváhagyta az orosz alkotmánybíróság a négy egykori ukrajnai régió, Donyecki és Luganszki Népköztársaság, Herszon és Zaporizzsja terület Oroszországhoz csatolásáról szóló dokumentumcsomagot. A vonatkozó határozatokat a...