2022, december 1.
3.2 C
Budapest
-12.8 C
Moszkva

Medvegyev a nőgyógyász Ursula és férje vakcinabotrányáról írt, de beszólt Trussnak és Scholznak is

Ursula von valamilyen der Leyen néni 71 (!) milliárd euróért 4,6 (!) milliárd adag covid vakcinát vásárolt a Pfizer nevű gyógyszeripari konszerntől – írja a Telegramon az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev.

Ez tíz adag vakcinát jelent minden uniós polgár számára. A lépték lélegzetelállító.

Értem. Nőgyógyász, az Európai Bizottság vezetője, most pedig a nagy gyógyszeripar  képviselője. Egy okos, merész nő. Nem fél semmitől.

Az európaiak tanácstalanok, hogy ebből a csillagászati összegű euró-blablából mennyi jutott két okos embernek: a nőgyógyásznak, és az EU miniszterelnökének a férjével együtt (aki véletlenül egy gyógyszergyárban dolgozik)? – írta Medvegyev.

Dr. Ursula efféle üzletelését úgy tűnik, még a toleráns EP-képviselők sem veszik elő különböző helyeken. Pedig jobbat érdemelne – egy díjat Európa hálás polgáraitól.

Ha a közgazdasági Nobel-díjat a nemzeti pénzügyek leggyorsabb lerombolásáért a megveszett Truss érdemli ki, akkor az orvosi Nobel-díjra az oltóanyagokra elpazarolt pénz minőségéért Ursula von der Leyen pályázik.

És még tovább az európai politikusok jelenlegi színvonaláról.

Most a német Scholz, követve kormánybarátját, Berbockot, arra a mocskos útra lépett, hogy hazánkat vádolja az éhezés és az energia felhasználás miatt a konfliktus során.
A német kancellárnak természetesen nem kellene, hogy erről beszéljen. Emlékezzen inkább a náci időszakra az államában és hazánk 30 millió állampolgárára, akik háborúban, éhségben és hidegben haltak meg – zárta bejegyzését Medvegyev.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...