2022, augusztus 13.
28.1 C
Budapest
27.4 C
Moszkva
Array

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Dél-Oroszországban, nincs túlélő (videó)

Leszállás közben lezuhant egy utasszállító repülőgép a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu nemzetközi repülőtéren – közölte az orosz rendkívülihelyzetek minisztériuma. A FlyDubai légitársaság Dubaiból érkező Boeing 737-esének fedélzetén 55 utas és 6 fős személyzet tartózkodott, akik közül senki nem élte túl a katasztrófát.

Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának egyik szóvivője azt mondta, hogy a gép leszállás közben zuhant le a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterén, kigyulladt és darabokra zúzódott. A tüzet már eloltottá.

A legfrissebb információk szerint az utasok többsége orosz volt, de három ukrán, egy üzbég és egy indiai állampolgár is volt az utasok között. A gép személyzete közül mindenki külföldi volt.

A TASZSZ orosz hírügynökség információi szerint a repülőteret teljesen lezárták a hatóságok, akik még vizsgálják, hogy mi okozhatta a katasztrófát.

Az interneten megjelent az első felvétel a balesetről:

A rendkívüli helyzetek minisztériumának tájékoztatása szerint 500 ember vesz részt a mentésben. A balesetet a rossz látási viszonyok és az erős szél okozhatta. A Boeing bejelentette, hogy kész segíteni a katasztrófa körülményeinek vizsgálatában.

Update 2:flydubai regrets to confirm that flight FZ981 crashed on landing and that fatalities have been confirmed as a…

Közzétette: flydubai – 2016. március 18.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az ukrán hadifoglyok nem akarnak visszatérni Ukrajnába

Az orosz erők által fogságba ejtett ukrán katonák úgy döntöttek, hogy a Moszkva és a szövetséges erők által ellenőrzött területen maradnak, megdagadva a harcok...

Az orosz erők felszabadították Piszki-t a DNR-ben

Az orosz hadsereg a DNR és az LNR harcosaival együtt ellenőrzése alá vonta Piszki települést a Donbasszban - közölte az orosz védelmi minisztérium. "A szövetséges...

Hivatalos: az Ukrajnába küldött német önjáró tarackok többsége üzemképtelen

A Nyugat által Ukrajnának szállított német PzH 2000-es ágyúk többsége már elromlott és javításra szorul - állítja Marcus Faber német Bundestag-képviselő, aki a közelmúltban...