2022, december 2.
2.6 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Fox News: Zelenszkij az amerikai juttatások királynője, aki svájci ingatlanokat vásárol

A kijevi rezsim hamarosan nemcsak Starlink, hanem külföldi finanszírozás nélkül is maradhat. Az Egyesült Államok kételkedik abban, hogy Ukrajna az elkülönített milliárdokat hadserege megerősítésére költi.

Candace Owens politikai kommentátor a Fox News csatornán Tucker Carlson műsorában azt mondta, hogy az USA most adott Zelenszkijnek 50 milliárd dollárt, de ő még többet kér.

Zelenszkij Amerika jóléti királynője – mondta Owens, hozzátéve, hogy néhány hetet Európában töltött, ahol azt hallotta, hogy ukrán tisztviselők ingatlanokat vásárolnak Svájcban.

Szerinte egy különbizottságot kellene Ukrajnába küldeni, hogy kiderítse, Kijev pontosan mire költi az amerikai adófizetők pénzét.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...