2023, március 22.
13.5 C
Budapest
3.8 C
Moszkva

Eddig 2.5 millió jegy kelt el az oroszországi foci-vb-re

Mintegy 2.5 millió jegy már elkelt az idei oroszországi labdarúgó-világbajnokságra, amely kevesebb mint két hónap múlva veszi kezdetét 11 orosz város 12 stadionjában – közölte Vitalij Mutko miniszterelnök-helyettes.

Mintegy 2.5 millió jegy már elkelt és a vásárlók 53 százaléka külföldi futball szurkoló volt – mondta Mutko újságíróknak.

Több ország lesz ahonnan 15 000 – 20 000 szurkoló érkezik Oroszországba, míg az Egyesült Államokból több mint 30 000 futball rajongó érkezik – közölte. Ez azért érdekes, mert az Egyesült Államok válogatottja nem jutott ki a világbajnokságra.

[su_box title=”Korábban írtuk” style=”soft” box_color=”#183887″]Nézd meg a vb helyszíneit (+képek)[/su_box]

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) egy hete jelentette be, hogy megnyitotta a 2018-as labdarúgó-világbajnokság harmadik és egyben utolsó jegyértékesítési szakaszát.

A moszkvai Luzsnyiki stadion.

Az utolsó szakasz megnyitása előtt 1 698 049 jegy talált gazdára a világ minden tájáról.

A FIFA tájékoztatása szerint április 18-án az utolsó értékesítési szakasz elindítását követő 24 órában több mint 164 000 jegy talált gazdára.

A szövetség emlékeztet, hogy az orosz hatóságok kérésére minden jeggyel rendelkező szurkolónak úgynevezett Fan-ID-t kell igényelnie, amely vízumként is szolgál a torna idejére.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zaharova: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát

A brit kormány azon terve, hogy szegényített uránt tartalmazó lövedékeket küldjön Kijevnek, amelyeket a Moszkvával folytatott konfliktusban használnának, azt mutatja, hogy a nyugati állítások,...

Charles Michel: az EU egy éven belül 1 millió darab lőszerrel látná el Ukrajnát

Az Európai Unió célja, hogy a következő 12 hónapon belül 1 millió darab lőszerrel lássa el Ukrajnát, és biztosítsa ehhez a megfelelő finanszírozást; "ennek...

Sojgu: Moszkva mérlegeli a szegényített uránt tartalmazó brit lövedékekre adható választ

A Kijevbe irányuló, szegényített uránt tartalmazó lövedékek szállítása arra kényszeríti Moszkvát, hogy mérlegelje, miként reagálhat - jelentette ki kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. "Ez...
spot_img

Videó