2022, október 7.
16.6 C
Budapest
9.5 C
Moszkva

Dühöngenek az amerikaiak Zelenszkij és a hollywoodi színésznő találkája miatt

A New York Post olvasói negatívan reagáltak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Jessica Chastain amerikai színésznő augusztus 7-i találkozójára.

Az ukrán vezető a hollywoodi sztárral közös fotót tett közzé Telegram-csatornáján, amelyet a lap is átvett. Rengeteg dühös hozzászólás érkezett.

“Miközben Zelenszkij fegyver- és emberkereskedelemben, valamint pénzmosásban vesz részt, még mindig van ideje arra, hogy híres személyiségekkel találkozzon a világ minden tájáról” – írta egy felhasználó.

“Mondd el még egyszer, miért küldünk Zelenszkijnek dollármilliárdokat az adóinkból, miközben ő azzal van elfoglalva, hogy színésznőket szórakoztasson egy háborús övezet közepén?” – tűnődött egy másik kommentátor.

“Átállok a másik oldalra. Szüntessenek meg minden szankciót Oroszországgal szemben, és kényszerítsék Ukrajnát a tárgyalóasztalhoz” – sürgetett egy másik felhasználó.

“Neki nincs fontosabb dolga, mint híres emberekkel találkozni?” – állapították meg a lap olvasói.

Zelenszkijt többször is bírálták államfőként való helytelen megjelenése és tevékenysége miatt. Június 16-án, amikor az ukrán elnök Franciaország, Németország és Olaszország vezetőivel találkozott, a hivatalos üzleti öltöny helyett katonai egyenruhát vett fel.

Zelenszkij és felesége, Olena a Vogue magazin számára készített fotózása szintén kritikák hullámát váltotta ki, és az amerikai média szerint az ukrajnai helyzetet komolytalannak mutatta be, ami kétségbe vonja a kijevi hatóságok szavainak és tetteinek őszinteségét.

Figyelem Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés - spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Két Donbassz település elfoglalását jelentették be az orosz erők

Elfoglalták az orosz erők Otradivka és Veszel Dolina községet a Donyecki Népköztársaságban - közölte pénteken az Oroszországhoz csatolt régió területvédelmi törzse. Igor Konasenkov altábornagy, az...

Zaharova: az EU-nak döntenie kellene végre, hogy a diplomáciát vagy a harcteret választja

Az Európai Uniónak el kell döntenie, hogy az ukrajnai konfliktust diplomáciai úton vagy erőszakos módon akarja-e megoldani - jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi...

Biden: a nukleáris háború kockázata a legmagasabb szinten van

Joe Biden amerikai elnök szerint a nukleáris háború kockázata a legmagasabb szinten van a hidegháború 1960-as évekbeli csúcspontja óta. Azt állította továbbá, hogy Oroszország...