2022, december 9.
4.3 C
Budapest
-4.6 C
Moszkva

Nagy volt a csend, ezért gyorsan jött egy újabb hollywoodi sztárszínésznő Zelenszkijhez

Úgy tűnik a nyugati publikum is kezdi unni a Zelenszkij-show-t. Politikusok sem utaznak már Kijevbe, jött ez a csúnya Amnesty International jelentés is, amely szerint az ukránok pontosan azok, aminek az oroszok beállítják őket. A Vogue fotósorozat sem érdekelt senkit. Valamit gyorsan lépni kellett, amit a kijevi rezsim washingtoni urai gyorsan meg is tettek, küldtek egy hollywoodi sztárszínésznőt a komikushoz.

Jessica Chastain Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő látogatott el az ukrán elnökhöz.

Dráma tábor Kijevben. Zelenszkij és Jessica Chastain

“Számunkra nagyon értékesek a híres emberek látogatásai. Ennek köszönhetően a világ még inkább hallja, tudja és érteni fogja az igazságot arról, hogy mi történik hazánkban. Köszönjük a támogatást!” – írta Zelenszkij a közösségi oldalán.

Járt már ott (igaz nem Kijevben, hanem Lembergben) Angelina Jolie, akinek a hatás kedvéért bekapcsolták a szirénákat is a városban, az úgy mégis csak hatásosabb. Erről itt láthatsz videót.

Aztán ott van még Ben Stiller, aki még júniusban járt Kijevben és együtt pávázott a komikussal. Erről itt van videó.

Zelenszkij legbuzgóbb hollywoodi támogatója pedig az a Sean Penn, aki vadászgépek vásárlására buzdította az amerikai milliárdosokat, természetesen a gépeket Ukrajnának szánta.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Putyin: korábban kellett volna lépnünk, de bíztunk a minszki megállapodásokban

Oroszországnak korábban kellett volna lépnie az ukrajnai helyzetben, de abban reménykedtünk, hogy békésen rendeződik - mondta Vlagyimir Putyin kirgizisztáni látogatását követő sajtótájékoztatón. "Úgy tűnik, későn...

Putyin: a Nyugat a gyarmatává tette Ukrajnát, az ukránokat pedig ágyútölteléknek használják

A nyugati országok gyarmatukká tették Ukrajnát, az ukrán népet pedig ágyútölteléknek használják Oroszország ellen - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Sanghaji Együttműködési...

Irán az Ukrajnába küldött ellenőrizetlen fegyverszállítmányok miatt bírálta a Nyugatot

Az Ukrajnának nyújtott nyugati katonai segítség csak bonyolítja a konfliktust - állította csütörtökön az iráni külügyminiszter. Irán többször hangoztatta az aktív semlegesség álláspontját az...