2023, november 29.
-0.7 C
Budapest
-2.2 C
Moszkva

CNN: Nyugaton feltartóztathatatlanul terjed az Ukrajna-fáradtság

David A. Andelman, a CNN rovatvezetője annak a véleményének adott hangot, hogy a Nyugaton lassan, de feltartóztathatatlanul terjed az Ukrajna-fáradtság.

Szerinte a “demokratikus erők” által Kijev és Volodimir Zelenszkij iránt felhalmozott hatalmas jóakarat-tartalék kezd kifogyni.

Andelman szerint mindez az ellentámadások lassú ütemének, a gyorsan növekvő fegyverkezési igényeknek és a félelem hátterében történik, hogy a NATO-t egy kiterjesztett konfliktusba rántják bele.

“Az Ukrajna-fáradtság lassan, de feltartóztathatatlanul terjed” – véli a szerző.

Korábban a 19FortyFive szakértője, Daniel Davis annak a véleményének adott hangot, hogy az USA nem fogja befejezni az ukrajnai konfliktust, és egyáltalán nem tartja Kijev győzelmi esélyeit nullának.

Mint arról a The Wall Street Journal beszámolt, a nyugati országok nem fordítottak elég figyelmet arra, hogy az ukrán fegyveres erők katonáit kiképezzék a nyugati haditechnikai eszközök kezelésére.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Blinken: Ukrajna a NATO tagja lesz, ha a szövetségesek egyetértenek

Ukrajna csak akkor csatlakozik az Egyesült Államok vezette katonai szövetséghez, ha minden feltételt teljesít és minden tag biztosítja a beleegyezését - ismételte meg szerdán...

Az orosz fegyveres erők elfoglalták Artyomovszkoje települést

Elfoglalták Artyomovszkoje települést a Donyecki Népköztársaságban az orosz fegyveres erők déli csoportosulásának alegységei - közölte szerdán az orosz védelmi tárca. A moszkvai hadijelentés szerint egyébként...

Stoltenberg: a NATO-tagok nem gyakorolnak nyomást Ukrajnára, hogy tárgyaljon

A NATO-tagállamok nem gyakorolnak nyomást Ukrajnára az Oroszországgal folytatott béketárgyalások megkezdését illetően - mondta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a BBC-nek adott interjújában. Arra a kérdésre, hogy...
spot_img

Videó