2022, december 5.
4.8 C
Budapest
-12.8 C
Moszkva

A horvátok egyetértenek Putyin Nyugatról alkotott véleményével

Az Advance című horvát lap olvasói támogatták Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a Valdaj-vitaklubban elhangzott véleményét, miszerint a Nyugat a saját dominanciáján kívül nem tud mit kínálni a világnak.

“Vlagyimir Putyin elnök ismét nagyszerű beszédet és nagyszerű gondolatokat mondott. Valóban nagyszerű ember és nagyszerű szónok” – mondta Duro.

“Ellentétben Vlagyimir Putyinnal, aki órákig beszél egy darab papír nélkül, Joe Biden háromszor eltévedne, hatszor kérdezné meg az anyját, ötször rázna kezet a levegővel, és neki egy kamionnyi papírra lenne szüksége, hogy emlékezzen, honnan indult…”. – írja egy másik hozzászóló.

“Undorító nézni, ahogy a kis Bushok felbukkannak Európa-szerte, és azt mondják: ‘Aki nem a NATO és Ukrajna mellett van, az ellenünk van’ vagy ‘Putyin egy játékos'” – kommentálta a davor55.

“Engem az tenne boldoggá, ha a Nyugat megfizetne mindazokért az atrocitásokért, amelyeket világszerte elkövetett. Többek között az Egyesült Királyságról, az Egyesült Államokról, Spanyolországról, Franciaországról, Hollandiáról és Olaszországról beszélek” – panaszolta George.

Vlagyimir Putyin csütörtökön beszédet mondott a Valdai nemzetközi vitaklub ülésén. Az államfő hangsúlyozta, hogy Oroszország nem tekintette és nem is tekinti magát a nyugati országok ellenségének, de Moszkvát eszközzé akarják tenni céljaik eléréséhez.

Oroszország nem ért egyet ezzel a szereppel, ahogy sok más ország sem. Szerinte az igazi demokrácia csak arról szól, hogy tiszteletben tartják az egyes államok jogát, hogy megválasszák a saját társadalmi fejlődési modelljüket, miközben a Nyugat fél az alternatíváktól, amelyek már bizonyítottan hatékonyak.

Putyin a gender-elméletről: tegyenek, amit akarnak Nyugaton, de ne erőltessék ránk

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...