2023, szeptember 22.
19.5 C
Budapest
14.6 C
Moszkva

Zaharova kiosztotta az Egyesült Államok moszkvai nagykövetét

Lynne Tracy amerikai nagykövet szavai arról, hogy az Egyesült Államok és az orosz nép között nincs nézeteltérés, nincsenek összhangban Washington politikájával – közölte Marija Zaharova külügyminisztériumi szóvivő a Telegram-csatornáján.

Lynne Tracy, az Egyesült Államok oroszországi nagykövete a Kommerszantnak: “Bármilyen nézeteltéréseink is vannak nekünk, az Egyesült Államoknak az orosz kormánnyal, ezek nem az orosz néppel szembeni nézeteltérések”.

Az orosz népet gyilkolják – az Egyesült Államok által szolgáltatott adatok alapján, – az Egyesült Államok pénzén, – az Egyesült Államok fegyvereivel, – és egy olyan rezsim keze által, amelyet az Egyesült Államok állított fel, az Egyesült Államok által tervezett puccs eredményeként – reagált Zaharova.

Korábban a Kommerszant című orosz lapnak adott interjúban Tracy annak a véleményének adott hangot, hogy az Egyesült Államok nem tekinti ellenségnek az orosz lakosokat. A diplomata szerint Oroszország és annak jövőjének eltörlése nem szerepel az Egyesült Államok céljai között.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán hadiüzemek megsemmisítését jelentette be az orosz védelmi tárca (videó)

Ukrán hadiipari létesítményekre, rádiótechnikai felderítő központokra és szabotőr-kiképzőközpontokra mértek csoportos csapást az éjszaka folyamán az orosz erők nagyhatótávolságú, légi indítású precíziós fegyverekkel és harci...

Newsweek: a Kijevnek ígért Abrams harckocsik el fognak akadni a sárban

Marina Miron, a brit King's College katonai tanulmányok tanszékének kutatója annak a véleményének adott hangot, hogy az Egyesült Államok által Ukrajnának ígért Abrams harckocsik...

Fordulat: Lengyelország mégis szállít fegyvereket Ukrajnának

A lengyel kormány megpróbálta visszavonni Mateusz Morawiecki miniszterelnök fenyegetését, miszerint leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat. Piotr Müller kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy Lengyelország a meglévő megállapodások...
spot_img

Videó