2022, december 5.
4.8 C
Budapest
-12.8 C
Moszkva

Videó: több ezren tüntettek a szankciók ellen Bécsben

Több ezer tüntető vonult szombaton az utcára Bécsben, hogy az emelkedő energiaárak, az infláció és az Oroszország-ellenes szankciók ellen tüntessen.

A felvételeken a felvonulók jelszavakat skandálnak és transzparenseket tartanak a kezükben, amelyek közül néhányon a “Nyissátok meg az Északi Áramlatot!!!” felirat olvasható.

A plakátokon és beszédekben elhangzott követelések között szerepelt az “orosz szankciók megszüntetése” és az “Északi Áramlat vezeték újraindítása”.

Az osztrák kormány szerdán bejelentette, hogy áramárplafon bevezetését tervezi az orosz-ukrán konfliktushoz kötődő energiaköltségek emelkedésének megfékezésére. Az intézkedés finanszírozására mintegy 3-4 milliárd eurót (3-4 milliárd dollár) szánnak, amely decemberben lépne életbe és 2024 június végéig tartana.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...