2023, március 24.
18.4 C
Budapest
5.7 C
Moszkva

Videó: megtartották a moszkvai katonai díszszemle főpróbáját

Szombaton reggel megtartották a náci Németország felett a Nagy Honvédő Háborúban aratott győzelem 77. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő Győzelem napi katonai díszszemle főpróbáját Moszkvában.

Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a felvonuláson 131 egységnyi modern fegyverzet és felszerelés mellett történelmi járművek, köztük a T-34-85-ös harckocsik is szerepelnek.

Mint közölték, a díszszemle előkészítésében 33 felvonulási csoport vett részt összesen 11 ezer katonával és 77 repülőgéppel.

A győzelmi díszszemlét hagyományosan május 9-én tartják a moszkvai Vörös téren, valamint Oroszország-szerte. Az eseményt élőben közvetítjük magyar idő szerint 9 órától a Facebook és VK oldalunkon, valamint a YouTube csatornánkon.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán területek Romániához csatolására nyújtott be törvényjavaslatot egy román képviselő

Egy ellentmondásos törvényjavaslat, amelyet a héten nyújtottak be a román parlamentnek, azt sürgette, hogy a kormány 2027-ig hagyjon fel Ukrajna határainak elismerésével, és csatolja...

Amerikai tanácsadó: az ukrán tavaszi ellentámadás sokkolni fogja a világot

Az ukrán hadsereg készen áll arra, hogy a következő hetekben hatalmas offenzívát indítson az orosz csapatok ellen, amely megdöbbenti majd a globális közösséget -...

Medvegyev az Ukrajnába érkező külföldi katonai szakértők megsemmisítésére szólított fel

Az Ukrajnába szállított fegyvereket kísérő nyugati katonai szakértők legitim célponttá válnak az orosz hadsereg számára - jelentette ki Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács helyettes...
spot_img

Videó