2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Toroczkai László is felkerült az ukrán halállistára

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője is felkerült az ukrán halállistára, miután a lengyel függetlenség napján egy Twitter bejegyzésben úgy gratulált Lengyelországnak, hogy újra találkozunk a lengyel-magyar közös határon.

A budapesti ukrán nagykövetség a közösségi oldalán szólította fel a magyar kormányt arra, hogy ítélje el az általuk “felelőtlennek” minősített kijelentést.

Az ukrán biztonsági szolgálatokhoz köthető, halállistaként emlegetett “Mirotvorec” adatbázis 2014 óta működik és Ukrajna ellenségeit listázza.

Több magyar állampolgár is szerepel az ukrán adatbázisban: Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter, Orbán Viktor kormányfő és Bayer Zsolt újságíró.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...