2022, december 5.
5.4 C
Budapest
-12.1 C
Moszkva

Terrortámadást hiúsított meg Jekatyerinburgban az FSZB

Közintézmény elleni terrortámadást akadályozott meg Jekatyerinburgban a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB), amely erről csütörtökön tájékoztatta az orosz sajtót.

Az FSZB közlése szerint a terrorcselekmény elkövetésére készülő 47 éves orosz állampolgárt a katonai elhárítással együttműködve vették őrizetbe.

A fogvatartott konkrétan meg nem nevezett terror- és szélsőséges szervezetek, mozgalmak támogatójaként pánikot akart kelteni és destabilizálni akarta a regionális és önkormányzati hatóságok munkáját.

A gyanúsított ellen terrorcselekmény előkészítése címén indult büntetőeljárás. A házkutatáson öt, házilag készített gyújtószerkezetet találtak.

A férfit letartóztatták, a bűntársait keresik.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...