2023, október 3.
15 C
Budapest
9.8 C
Moszkva

Putyin: Oroszország felveszi a versenyt a Nyugattal

Egyik monopólium és dominancia sem örökkévaló, és Oroszország kész versenyezni a Nyugattal – mondta Vlagyimir Putyin elnök csütörtökön Moszkvában.

Az orosz vállalatok készen állnak a versenyre, csak segítségre van szükségük üzleti tevékenységük népszerűsítéséhez – mondta Putyin a Stratégiai Kezdeményezések Ügynöksége (ASI) által szervezett, “Erős ötletek az új korszaknak” elnevezésű fórumon.

“Vállalataink és csapataink készen állnak a versenyre, és sokan közülük ezt már be is bizonyították. A monopóliumról beszélve természetesen a nyugati versenytársakra gondoltam, akik az orosz piac számos ágazatában monopolhelyzetet biztosítottak maguknak” – jelentette ki Putyin.

Putyin szerint az orosz vállalatok lépésről lépésre építhetik ki jelenlétüket a világpiacon, kezdve a Független Államok Közössége, a Sanghaji Együttműködési Szervezet és a BRICS-országok piacaival.

Az orosz elnök szerint a világ nem omlott össze a szankciók miatt. A Nyugat által Moszkvára kirótt korlátozások új fejlődési területeket nyitottak meg az orosz vállalatok előtt – tette hozzá.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fehér Ház: az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására

Az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására - mondta Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára egy tájékoztatón. "Ezek (a pénzeszközök. - a...

Kreml: a nyugati politikusokat, akiket a nemzeti érdekek vezetnek, rögtön oroszbarát jelzővel bélyegzik meg

A függetlenség demonstrálása Brüsszeltől nem jelenti automatikusan azt, hogy egy politikus "oroszbarát" - mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. A szlovákiai választási...

Oroszország bizonyítékot mutatott, hogy az USA silány minőségű testpáncélt küldött Ukrajnának

Az orosz védelmi órásvállalat, a Rosztyeh által közzétett videó kétségbe vonta az USA által Ukrajnának küldött katonai támogatás minőségét, miután egy trófeaként a harctérről...
spot_img

Videó