2022, december 2.
2.6 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Oroszország bevetette Ukrajnában a Kripton-rakétákat

A Fekete-tengeri Flotta a nyugaton Kripton néven ismert X-31-es irányított rakétákat használ az Ukrajnában harcoló Szu-30SzM vadászgépein – közölték a források a TASzSz orosz hírügynökséggel.

Oroszország Fekete-tengeri Flottája X-31-es szuperszonikus rakétákat használ Szu-30SzM vadászgépein az ukrajnai különleges katonai művelet során – közölték krími források a hírügynökséggel.

“A Fekete-tengeri Flotta a nyugaton Kripton néven ismert X-31-es irányított rakétákat használ Szu-30SzM vadászgépein” – mondták a források, amelyek ezeket rendkívül hatékonyaknak minősítették.

A TASZSZ egyelőre nem kapott hivatalos megerősítést az ügyben.

Korábban nem érkezett hivatalos jelentés az X-31-es rakéták Szu-30SM vadászgépeken való alkalmazásáról a légicsapások során.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...