2022, május 19.
21.6 C
Budapest
10 C
Moszkva
Hiredetés

Orosz gyönyörűség

Azt mondják, ő a leggyönyörűbb kislány a világon. Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, hangzik a klisés, „igaz” válasz. De azért van, akiről elismerősen mondja meg a világ, hogy na, ő aztán tényleg micsoda szépség. És még csak 9 éves. Kristina Pimenova, a 9 éves orosz származású kislány Franciaországban született, de orosz az állampolgársága, születése után egyből ide költöztek.

Apja korábban a Minszk Dinamoban játszott focistaként, mára edző. Anyukája nem meglepő módon modell, akit sokan vádoltak azzal, hogy nem sikerült nemzetközi szinten elismertté válnia, ezért most a lányában szeretné megvalósítani álmait. A kislány üzleti ügyeit tehát anyukája vezeti, ami érthető, hiszen már 3 évesen elkezdte a modellkedést.

Sokan mondták a családnak, mennyire gyönyörű a gyermek, hát több sem kellett, anyukája elvitte egy ügynökséghez, hazafelé pedig már egy modellszerződéssel tért haza a család. Kristinának nagyon megtetszett a kifutók és a fotózás világa, mára már a legismertebb modell kislány lett a világon: nagy kék szemei, hosszú szőke haja mindenkit megbabonáz. Nem csak Oroszországban, de a világ más országaiban is modellkedik, tapasztalatokat szerez, és erre nem is rossz így elsőre a Prada vagy a Burberry… Ő lett a Kinder arca Oroszországban. Ragyog, tündököl, interjúkat ad, láthatóan élvezi ezt a helyzetet.

Ilyenkor jönnek azok a kommentárok, hogy szegénynek nincs gyerekkora, nem ezt kéne csinálnia ennyi idősen, de azért hány kislány vágyott erre. Elég sok. És neki megadatott. Emellett persze suliba jár, okos, ritmikus gimnasztikázik, jól beszél olaszul is. Van egy olyan érzésem, fogunk még róla hallani.

 

Tóth Mirandolína

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés -spot_img

FRISS