2023, január 27.
-0.4 C
Budapest
-4 C
Moszkva

Moszkvában 151 műjégpálya várja a látogatókat a téli szezonban

A küszöbönálló téli szezonban 151 műjégpálya működik majd Moszkvában – jelentette ki Pjotr Birjukov, az orosz főváros polgármester-helyettese pénteken újságíróknak.

“A pályák üzemeltetése novemberben és decemberben kezdődik meg a parkokban és a fesztiválterületeken” – mondta Birjukov.

Hozzátette, hogy a jeget speciális berendezések hizlalják majd, amikor stabilan lecsökken a hőmérséklet. A tisztségviselő szerint minden pályán lesz világítás, sportszer-kölcsönző, elsősegélynyújtó hely, öltöző, büfé és mosdó.

Közölte, hogy a járványügyi előírások betartását a fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpotrebnadzor) ajánlásainak megfelelően ellenőrzik majd.

Moszkva lakossága csaknem a 13 millió.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az...

A kritikus infrastruktúrát ért súlyos károkról számoltak be Ukrajnában a mai rakétacsapások után

Ukrajnában a rakétacsapások energetikai létesítményeket rongáltak meg az ország középső, déli és délnyugati régiókban - közölte az Ukrenergo a Telegram-csatornáján. "A Dnyipropetrovszk régióban az egyik...

Szijjártó: háborús retorika helyett a béketeremtésre kellene fókuszálni

A nemzetközi közösségnek háborús retorika helyett a béketeremtésre kellene fókuszálnia, az ukrajnai fegyveres konfliktus elhúzódását, eszkalációját kockáztató intézkedések helyett mielőbb párbeszédre lenne szükség -...