2022, december 6.
6.1 C
Budapest
-10.1 C
Moszkva

Merkel: vegyék komolyan Putyin szavait

A volt német kancellár ezt a Helmut Kohl Szövetségi Kancellár Alapítvány megnyitóján mondta, és az orosz vezető szavainak komolyan vételét a politikai bölcsesség jelének nevezte.

“Komolyan kell venni a szavait. Szavait komolyan venni, nem blöffként elutasítani, hanem komolyan venni semmiképpen sem a gyengeség jele, hanem a politikai bölcsesség jele – ami segít megőrizni a mozgásteret, vagy, ami ugyanilyen fontos, akár új mozgásteret kialakítani” – mondta Merkel a Süddeutsche Zeitungnak.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.