2023, december 3.
-1.7 C
Budapest
-6.8 C
Moszkva

Megvan Putyin új kiskutyájának a neve

Vlagyimir PutyinVlagyimir Putyin orosz miniszterelnök november közepén járt Bulgáriában hivatalos látogatáson, ahol Boiko Borszov kormányfő egy kölyök bolgár pásztorkutyát ajándékozott neki. Később Putyin sajtóirodája a nyilvánossághoz fordult, hogy segítsenek új nevet adni a kutyusnak. Bárki beküldhette ötletét a miniszterelnök weboldalán keresztül. A döntés végre megszületett. Több ezer levél érkezett a kormányfő sajtóirodájába.

Putyin új kutyája a Baffi névre fog hallgatni. Putyin találkozott a név beküldőjével is egy öt éves fiúval, akit Gyimának hívnak. A kormányfő Novo-Ogarevo-i rezidenciáján vendégül is látta a fiút és szüleit.

Putyin elmondta, hogy tetszik neki a név. Hozzátette, hogy szerinte napról-napra láthatóan növekedik a kutyus, aki barátságos, de még nem reagál a parancsokra.

Vlagyimir Putyinnak van még egy “házőrzője” egy 11 éves labrador, akit Szergej Sojgutól a rendkívüli helyzetek miniszterétől kapott még 2000-ben. A kutya a Koni névre hallgat.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kovács: Magyarország nem kíván asszisztálni Zelenszkij elnök belső politikai leszámolásaihoz

Magyarország nem kíván asszisztálni Zelenszkij elnök belső politikai leszámolásaihoz! - írta hivatalos Facebook-oldalán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton. Mindezt az Ukrán...

A Fehér Ház figyelmeztetett, hogy kimerülnek a pénzügyi források Ukrajna támogatására

John Kirby, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője elmondta, hogy a Fehér Háznak sürgősen szüksége van kiegészítő finanszírozásra Ukrajna támogatására. A magas rangú tisztviselő elismerte, hogy...

Jelentősen visszaesett az ukrán export a lengyelek határblokádja miatt

Jelentősen visszaesett Ukrajna Lengyelországon keresztül történő exportja, amióta lengyel kamionosok és mezőgazdasági termelők tömeges tiltakozást szerveztek az EU Kijevvel szembeni kereskedelmi szabályozása ellen, és...
spot_img

Videó