2022, november 27.
4.3 C
Budapest
-5.2 C
Moszkva

Meghalt a fogságban egy brit zsoldos a Donyecki Népköztársaságban

A Donyecki Népköztársaság (DNR) ombudsmanja nyilvánosságra hozta, hogy az elfogott “brit zsoldos” Paul Urey krónikus betegségekben vasárnap meghalt.

A Donyecki Népköztársaságban fogságban tartott brit zsoldos, Paul Ury július 10-én betegség és stressz következtében meghalt – közölte Darja Morozova, a Donyecki Népköztársaság ombudsmanja.

“A mi részünkről az állítólagos bűncselekményeinek súlyossága ellenére Paul Ury megfelelő orvosi ellátásban részesült. Ennek ellenére a krónikus betegségek és a stressz miatt július 10-én elhunyt” – írta Telegram-csatornáján.

Megjegyezte, hogy Ury-t számos krónikus betegséggel diagnosztizálták. Ráadásul depressziós lelkiállapotban volt “amiért hazája közömbösséget mutatott sorsa iránt”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...

Videó: üres polcok és pánikfelvásárlás Kijevben

Az ukrán főváros lakói aktívan vásárolják fel az élelmiszereket, a kenyérpolcok üresek - közölte a Strana.ua ukrán online lap a Telegram-csatornáján. "A helyiek videókat tesznek...