2022, december 6.
6.1 C
Budapest
-10.1 C
Moszkva

Medvegyev: ők papíron vesznek el tőlünk, mi pedig a földön tőlük

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője a Telegram-csatornáján reagált az ukrán elnök bejelentésére, amely szerint már több mint 700 millió dollár értékben koboztak el orosz vagyoneszközöket és továbbiak következnek, akár magánszemélyeké is.

Zelenszkij javasolta, hogy a Rada hagyja jóvá az orosz tulajdon elkobzásáról szóló határozatot – írja bejegyzésében Medvegyev.

Ők papíron vesznek el tőlünk, mi pedig a földön veszünk el tőlük. A kijevi rezsim által bűncselekmény útján szerzett vagyon elkobzásának és a szenvedő Donbassz lakosainak történő visszaszolgáltatásuk kérdéseit pedig sikeresen kezelik a fegyveres erőink – írta a volt orosz elnök.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.