2023, március 30.
10.2 C
Budapest
0.4 C
Moszkva

Medvegyev: az ellenséges országoknak nincs bátorságuk elismerni, hogy a szankciók kudarcot vallottak

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegramon reagált a hírre, hogy már az IMF is gazdasági növekedést jósol Oroszországban az idei évre.

Az ellenséges országoknak soha nincs bátorságuk beismerni, hogy a “pokoli” szankcióik csúfos kudarcot vallottak. Nem működnek – írta.

Az ipari termékek és fogyasztási cikkek túlnyomó többségét saját, orosz gyártmányúakra cseréltük, a hiányzó termékeket pedig ázsiai márkákra. Működik a párhuzamos import is, amelyből ugyanazokat a nyugati márkákat kapjuk, és a tulajdonosaik nem kapnak érte semmit. Tehát ugyanaz a helyzet, mint mindig: az amerikaiak pénzt keresnek a megalázott Európán. A szétzúzott Európa szenved és pénzt veszít. Ugyanakkor még az IMF is növekedést jósol Oroszországban az idei évre – írta Medvegyev.

Már csak a szellemi tulajdonuk felhasználására vonatkozó szabályok elfogadása van hátra – jegyezte meg.

Engedélyek és jogdíjfizetés nélkül. Többek között ez lesz a mi megtorló szankciónk a tulajdonjogaikat illetően. A filmektől az ipari szoftverekig mindenre. Köszönet egyébként azoknak is, akik különböző programokat dolgoztak ki drága szellemi termékeik licencmentes felhasználására. Röviden, kalózkodnak személyes használatra… írta egy gúnyos mosolygós szmájlival zárva a bejegyzését.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Lavrov: a nyugati országok közvetlen részvevő az Oroszország elleni háborúnak

A nyugati országok közvetlen résztvevői az Oroszország elleni háborúnak - mondta Szergej Lavrov külügyminiszter a Prensa Latina kubai hírügynökségnek adott interjújában. "Nem tűrhetjük tovább a...

Amerikai támogatásért cserébe Horvátország 14 helikoptert küld Ukrajnának

Horvátország tizenkét Mi-8 és két Mi-8T típusú szovjet-orosz gyártmányú közepes szállító helikoptert küld Ukrajnának - ezt Mario Banozic védelmi miniszter erősítette meg csütörtökön, a...

Kuleba: a régóta várt ukrán ellentámadás nem lesz sorsdöntő, de ettől még támogassák Ukrajnát

Az Ukrajna által már nagyon várt ellentámadás nem tekinthető sorsdöntő pillanatnak az Oroszországgal fennálló konfliktusban - jelentette ki Dmitro Kuleba kijevi külügyminiszter, aki felszólította...
spot_img

Videó