2022, december 5.
5.4 C
Budapest
-12.1 C
Moszkva

Medvegyev a lengyeleknek: töröljétek ki a számításaitokkal, úgyis drága a WC-papír az EU-ban

Lengyelország számításokat fog végezni a második világháború alatti veszteségekről, és kártérítést fog követelni Oroszországtól – idézte a lengyel külügyminisztériumot a RIA Novosztyi hírügynökség pénteken.

A hírre Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese reagált a Telegram-csatornáján.

A lengyel külügyminisztérium degeneráltjaira, akik Oroszországtól kártérítést követelnek a “háborús veszteségekért”, kétféleképpen lehet reagálni – írja Medvegyev.

Vagy készítsünk számlát nekik “mindenről”, amit a Szovjetunió a szocializmus idején átadott Lengyelországnak. Ez pedig dollár százmilliárdokat jelent.

Vagy megmondjuk nekik, hogy töröljék ki a számításaikkal. Köztudott, hogy a szankciók nagyon megdrágították a WC-papírt az EU-ban – írta a volt orosz elnök.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...