2023, december 7.
1 C
Budapest
-13.1 C
Moszkva

Magyar középiskolásoknak szervez oroszellenes órát az Amnesty International

A középiskolás korosztályt “célzó” online eseményt az Amnesty International Magyarország szervezi a Facebookon. Vajon beszámolnak majd az ukrán fegyveres erők hadifogolykínzásairól? Vagy arról, hogyan kezdődött a háború 2014-ben?

A Kárpátalján elkövetett magyarellenes atrocitásokról érdekes módon nem szervez online kurzust a nemzetközi szervezet, pedig arra nagyobb lenne az érdeklődés.

Az esemény leírásában olvasható, hogy a céljuk a fiatalok átnevelése: “A foglalkozásnak az is célja, hogy a háború elleni fellépésre és szolidaritási akciókra bátorítsa a fiatalokat”.

A 90 perces óra az orosz megszállás során Ukrajnában elkövetett jogsértéseket járja körbe és bemutatja, hogy a fegyveres konfliktusok hogyan sértik az emberi jogokat, valamint érinti a háborús és emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és az elkövetésükkel járó büntetőjogi felelősség témáját.

Ne hagyjátok, hogy egy olyan szervezet mossa a gyerekeitek agyát, amelyet számos országban már betiltottak és szemet huny az ukránok által elkövetett bűncselekmények felett.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Biden: Oroszország az ukrajnai győzelme után a NATO-t fogja megtámadni

Ha Oroszország győz az ukrajnai konfliktusban, akkor olyan helyzetbe kerülhet, hogy támadást indíthat a NATO ellen, amely globális konfliktust válthat ki az amerikai csapatok...

Ukrán képviselő: Ukrajna NATO-csatlakozásai reményei szertefoszlottak

Ukrajnának gyors NATO-csatlakozással kapcsolatos reményei szertefoszlottak - jelentette ki kedden a Telegramban Olekszij Honcsarenko, a Verhovna Rada (ukrán parlament) egyik tagja. Azt állította, hogy...

Reuters: Ukrajna új fegyver kívánságlistát adott át az Egyesült Államoknak

Az ukrán hadsereg egy listát adott ki azokról a fegyverekről, amelyeket a következő hónapokban szeretne megkapni Washingtontól, beleértve számos olyan új fegyvert, amelyek nem...
spot_img

Videó