2023, december 6.
0.4 C
Budapest
-12.8 C
Moszkva

Kadirov: Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik

Zelenszkij rémálma lassan valóssággá válik – írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján, amelyet már több mint 2.3 millióan követnek. (Az Orosz Hírek Telegramját itt éred el).

Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének jó hírek a frontvonalról – írja Kadirov, akit segédje Apti Alaudinov tájékoztatott az ukrán frontról.

A Kadirovnak küldött jelentéséből kiderült, hogy az “Ahmat” különleges egység harcosai az LNR Népi Milícia második hadtestével együtt “tisztító-műveletet” folytatnak Szeverodonyeck utcáin. Jelenleg a harcosok egyre mélyebbre hatolnak a városba. Az ellenségnek eszébe sem jut, hogy tartsa a pozícióit. Minden jel szerint Bandera csatlósai felismerték, hogy az ilyen kísérletek értelmetlenek – írja a csecsen vezető.

A méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából. Ezt az információt olyan helyi lakosok bocsátották rendelkezésünkre, akik már többször is tanúi voltak ilyen trükköknek. Talán a szökevények úgy gondolják, hogy sikerült elkerülniük a büntetést, és valószínűleg bizonyos mértékig bátrabbak lettek. Sietek eloszlatni a tévhitét. Egyetlen Bandera-söpredék sem marad büntetlenül, és elég időnk és erőforrásunk van arra, hogy elkapjuk őket – folytatta.

A Luganszki Népköztársaságot a szövetséges csapatok erőfeszítéseinek köszönhetően terv szerint szabadítják ki a bűnös kijevi rezsim béklyóiból.

Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik, és nincs messze a nap, amikor az orosz csapatok nagy pontosságú rakétákkal kopogtatnak az ajtaján – zárta sorait Kadirov.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Politico: néhány EU-tagállam ellenzi az orosz vagyon nyereségének átadását Ukrajnának

Néhány uniós ország ellenezte Spanyolország azon javaslatát, hogy a befagyasztott orosz vagyonból származó nyereséget Ukrajna megsegítésére fordítsák - írja a Politico című lap, uniós...

Politico: az Európai Tanács vezetője megszakította kínai útját az Ukrajnáról kialakult vita miatt

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke a tervezettnél hamarabb tér vissza Kínából, hogy megmentse Ukrajna uniós tagságra irányuló pályázatát - jelentette kedden a Politico...

Szlovák külügyminiszter: Ukrajna uniós csatlakozása rettenetesen messze van

Ukrajna nem remélheti, hogy egyhamar csatlakozhat az EU-hoz, mivel az ország nemcsak véres konfliktusba keveredett Oroszországgal, hanem egy sor előfeltételt sem teljesített - mondta...
spot_img

Videó