2022, december 5.
6.1 C
Budapest
-11.5 C
Moszkva

Kadirov üzent Zelenszkijnek: menekülj!

Ramzan Kadirov csecsen vezető azt tanácsolta Volodimir Zelenszkijnek, hogy meneküljön el, miután azt mondta, hogy a hadserege hamarosan visszaveszi Liszicsanszkot.

A múlt héten a szövetséges csapatok teljesen felszabadították a Luganszki Népköztársaságot, átvéve az ellenőrzést Liszicsanszk felett. Az ukrán vezérkar csak 24 órával később, vasárnap este ismerte el egységeinek kivonulását a városból. Az ukrán elnök később megerősítette ezt, de azt mondta, hogy az ukrán fegyveres erők hamarosan visszaszerzik az ellenőrzést Liszicsanszk felett.

“Zelenszkij azt mondja, hogy visszaveszi Liszicsanszkot, de a banderistái mást mondanak. Azt tanácsolom neked, hogy menekülj! Jó vagy benne” – írta Kadirov a Telegram-csatornáján.

Ramzan Kadirov. Kép: Telegram: RKadyrov_95

Oroszország február 24. óta különleges műveletet folytat Ukrajnában, hogy megvédje a Donbassz lakóit, akiket – mint Putyin hangsúlyozta – nyolc éve népirtásnak tesz ki a kijevi rezsim. A szövetséges erők már felszabadították a Luganszki Népköztársaság (LNR) területét, valamint a Donyecki Népköztársaság nagy részét.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...