2022, augusztus 8.
24.3 C
Budapest
21.8 C
Moszkva

Kadirov: Putyin adjon parancsot, hogy végezhessenek az ukrán nácikkal és a terroristákkal

Ez az ukrajnai különleges hadműveletünknek a negyedik napja. De nem értem, miért pátyolgatjuk továbbra is a banderistákat? Végül is az első naptól kezdve nyilvánvaló, hogy a nacionalisták nem fognak az erőn kívül más nyelvet megérteni – irja Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegramon.

Harkovot és Kijevet nem fogják megtisztítani a Banderistáktól kizárólag “Tigrisekkel” “Ural” és UAZ teherautókkal. Azok ott vannak állig felfegyverkezve új fegyverekkel, lőszerekkel és a nehézgépek legújabb generációjával, miközben mi még mindig az ukrán hatóságok és a fegyveres erők vezetésének óvatossága reményében babrálunk velük – írja.

Közölte, hogy  a “Majdaniták” nem sajnálják és nem tisztelik a saját népüket és itt az ideje, hogy konkrét döntést hozzunk, és nagyszabású műveletet indítsunk Ukrajna minden irányában és területére.

Én magam személyesen több alkalommal dolgoztam ki taktikát és stratégiát a terroristák ellen, és részt vettem a harcokban. Meglátásom szerint az Ukrajnában választott taktika túl lassú. Túl sokáig tart, és véleményem szerint nem hatékony – írta Kadirov.

Már most fel kellene szabadítanunk a városokat és településeket a banderistáktól, azovistáktól és más náciktól. A hadsereg teljes koordinációja, az erők megfelelő bevetése és határozott támadás. Ez minden! Semmi másra nincs szükség -írta a csecsen vezető.

Nyolc éve gyilkolják a saját népüket, hogy megtartsák a hatalmukat. Oroszország kiállt az elnyomott népéért, és ennek eredményeként mindenféle szankciókat vetettek ki ránk – folytatta.

Európa, a Nyugat minden elképzelhetőt és elképzelhetetlent megtett, hogy Oroszországnak ártson. Akkor miért kellene most megállnunk? Be kell fejeznünk, amit elkezdtünk, és hátrafelé tekintés nélkül kell haladnunk. Bármi is lesz. A háborúban az ember öl és pusztít. Sajnos, nincs más mód. De ha az ukrán nép és a fegyveres erők nem akarnak párbeszédet folytatni velünk, nem akarnak tárgyalni, és nem szándékoznak fellépni a nácik és Sajtanov ellen, akkor be kell fejeznünk, amit elkezdtünk, és ezt gyorsan kell tennünk.

Nem akarunk áldozatokat. Népünk minden egyes élete mindennél fontosabb számunkra. És mivel kétszer is elutasították a tárgyalást, taktikát kell váltanunk. Ez meggyőzőbb lesz.

Kérem az ország vezetését, az orosz fegyveres erők legfőbb főparancsnokát, Vlagyimir Putyint, hogy adjon minden különleges egységnek megfelelő parancsot, hogy végezhessenek a nácikkal és természetesen a terroristákkal, akik a Csecsen Köztársaságban megölték asszonyainkat, időseinket és gyermekeinket – zárta sorait Kadirov.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”28563″]

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az ukrán Kraken neonáci alakulat elvesztette harcképességét az orosz katonai csapások után

Az ukrán Kraken neonáci alakulat az orosz katonai csapások következtében elvesztette harcképességét - közölte az orosz védelmi minisztérium. "Az ukrán nacionalisták Harkov irányában lévő ideiglenes...

Oroszországhoz csatlakozna az egyik ukrán régió, népszavazást szerveznek

A Zaporizzsjai terület népszavazást tart arról, hogy elszakadjon-e Ukrajnától, és kérje-e az Oroszországi Föderációhoz történő csatlakozást - jelentette be hétfőn a régió közigazgatásának vezetője. Jevgenyij...

Az Amnesty International bocsánatot kért az Ukrajnát bíráló jelentéséért, de nem vonja vissza azt

Az Amnesty International nemzetközi emberi jogi csoport bocsánatot kért a megdöbbenésért, amelyet nemrégiben kiadott jelentése váltott ki, amelyben egyebek mellett azzal vádolta az ukrán...