2023, január 27.
1.3 C
Budapest
-2.6 C
Moszkva

Kadirov bejelentette a következő feladatot Ukrajnában

Ramzan Kadirov egy különleges műveletben a következő feladatának a Csecsenföldről Ukrajnába szökött terroristák maradványainak felszámolását nevezte meg.

“Ezen a héten, mint tudják, teljesen felszabadítottuk az LNR teljes területét a nacionalista söpredéktől. Igen, ez kétségtelenül történelmi és jelentős eredmény Luganszk számára, de legalábbis számunkra, csecsenek számára a különleges művelet még messze nem ért véget. Kétségbeesetten reméljük, hogy lehetőséget kapunk arra, hogy ha kell, elmehessünk Kijevbe, és végezzünk a Csecsen Köztársaságból egykor megszökött terroristák maradványaival” – írta Kadirov a Telegramján.

A vezető hozzátette, hogy ezeket a terroristákat körözik, és most Kijevben vannak. Elmondása szerint minden csecsen harcos intenzíven készül és várja a pillanatot, amikor megkapja a megfelelő utasítást.

“Számunkra elvi kérdés, hogy elszámoljunk a Csecsen Köztársaságban garázdálkodó sátánokkal. Már régóta keressük őket” – tette hozzá Kadirov.

Felidézte, hogy számos alkalommal nagy jutalmat tűzött ki a gerillákkal kapcsolatos információkért. A különleges művelet kezdete óta különleges feladat a tartózkodási helyük felderítése.

“Csak egy kérésem van. Azt, hogy ha kell, egészen Kijevig menjünk, és bosszút álljunk véres ellenségeinken. Ez minden, amit kérünk. A többit majd mi magunk intézzük” – zárta bejegyzését Kadirov.

Oroszország február 24. óta katonai műveletet hajt végre Ukrajna nácimentesítésére és demilitarizálására. Mint Vlagyimir Putyin hangsúlyozta, célja, hogy “megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éve bántalmazásnak és népirtásnak tesz ki”.
Július 3-án az orosz csapatok az Luganszki Népi Milícia egységeivel együtt teljes mértékben felszabadították a Luganszki Népköztársaság (LNR) területét, ellenőrzésük alá vonva Liszicsanszk városát és a közeli településeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Trump: ha elnök lennék 24 órán belül megoldódna az ukrajnai konfliktus

Donald Trump volt amerikai elnök azt mondta, ha ő lenne az elnök, 24 órán belül képes lenne tárgyalni az ukrajnai konfliktus békés megoldásáról. "Már most,...

Horvát elnök: lehet, hogy a németek hadban állnak Oroszországgal, de mi nem

Zoran Milanovic horvát elnök csütörtökön kommentálta a német külügyminiszter kijelentését, miszerint Európa "háborút vív Oroszország ellen", és azt mondta, hogy ez számára újdonság, és...

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az...