2022, november 29.
1.1 C
Budapest
-5.8 C
Moszkva

Hillary Clinton egyszer majdnem a Kremlben felejtette a lányát

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter majdnem a Kremlben hagyta lányát, Chelsea-t, amikor Bill Clinton elnöksége idején állami látogatáson járt Moszkvában – árulta el a volt first lady kedden a Tonight Show-ban.

Clinton a történetet a műsorvezető Jimmy Fallon kérésére mesélte el, aki bármilyen “őrült nyaralástörténetet” kért. Elismerte, hogy az élmény “eléggé traumatikus” volt, és azt állította, hogy ő és férje belekeveredtek a Borisz Jelcin akkori orosz elnöknél tett látogatásuk formaságaiba, és már “bevezették” a limuzinjukba, hogy visszatérjenek a repülőtérre, amikor észrevették, hogy Chelsea nincs meg.

Nem magyarázta el pontosan, hogyan tudta meg a házaspár, hogy a lányuk eltűnt, és Chelsea sem, aki úgy tűnt, hogy emlékszik az esetre.

“El tudja képzelni, hogy az egyetlen gyermekemet a Kremlben hagyjam, különösen mindazok után, ami történt?”. kiáltott fel Clinton a közönség kedvéért, feltehetően arra a saját teóriára utalva, hogy Moszkva volt a hibás a 2016-os választási vereségéért Donald Trump ellen, és arra a bonyolult összeesküvés-elméletre, amelyet politikai szövetségesei konstruáltak, hogy eladják ezt a történetet.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -

UKRÁN VÁLSÁG

A Kreml cáfolja az ukrán állításokat arról, hogy az orosz erők elhagyják a zaporozsjei atomerőművet

Nem igaz, hogy az orosz erők a zaporozsjei atomerőmű elhagyására készülnek - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak hétfőn. Peszkov az ukrán Enerhoatom...

Klicsko Kijev részleges evakuálására figyelmeztet

Kijev polgármestere, Vitalij Klicsko figyelmeztetett, hogy az ukrán főváros részleges kiürítésére kerülhet sor, mivel a hatóságok arra számítanak, hogy a jövő évben is lesznek...

A Boeing olcsó precíziós bombákat gyártana Ukrajnának

A Pentagon állítólag fontolgatja a Boeing ajánlatát, hogy a meglévő amerikai minták felhasználásával olcsó precíziós bombákat gyártana tömegesen Ukrajna számára, mivel Washington és szövetségesei...