2023, március 24.
10.1 C
Budapest
6.1 C
Moszkva
Array

Hatalmas erejű ágyúzás Donyeck város sűrűn lakott részében (videó)

Egy donyecki lakos feltöltött egy videó felvételt a YouTube videómegosztóra a mai hatalmas erejű ágyúzások egyikéről, ami megsemmisített egy egész lakótelepi blokkot a város szívében.

A kelet-ukrajnai város a felkelő oroszpárti hadsereg ellenőrzése alatt áll, ellenben sűrűn körül van véve kormánypárti csapatokkal akik éjjel-nappal ágyúzzák az erőddé alakított várost.

Ez a videó a szemközti lakótelepi ház ablakából lett felvéve, a videón látható hirtelen villanó tűzgömb a gránát-becsapódás után valószínűleg a gázrendszer főnyomócsövének berobbanása.

Csodával határos módon – a városvezetés jelentése szerint – csak két ember sérült meg, halálos áldozat nincs, mivel a körzet lakói föld alatti bunkerekben igyekeznek átvészelni az egyre erősödő ostrom ágyúzásait.

Az ukrán hadsereg bejelentése szerint hétvégén nagy erejű ostrommal szeretnék elfoglalni a várost.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Prigozsin cáfolja a Bloomberg értesülését a Wagner ukrajnai tevékenységéről

A Wagner katonai magáncég nem tervezi, hogy visszavenne ukrajnai tevékenységéből - közölte csütörtökön az alapító, Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember. Korábban ugyanezen a napon a...

Kijev fekete listára tette az osztrák a Raiffeisen Bankot, mert nem vonul ki Oroszországból

Az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) felvette a Raiffeisen Bank International osztrák bankcsoportot a "háborús szponzorok" nemzetközi listájára. "A NAZK a Raiffeisen Bank International osztrák...

Az oroszok cáfolták az ukrán sajtóhíreket, miszerint kivonultak Nova Kahovkából

Vlagyimir Szaldo, a Herszon régió megbízott kormányzója cáfolta az orosz katonák Novaja Kkhovkából (Nova Kahovka) való kivonulásáról szóló ukrán sajtóinformációkat. "Hivatalosan kijelentem, hogy Novaja Kahovkában,...
spot_img

Videó