2023, március 22.
8.4 C
Budapest
2.2 C
Moszkva
Array

Ferdítés a magyar médiában

Ferdítés a magyar médiában – olvasói levél

 

Tisztelt Szerkesztők!

A magyar médiában a napokban megjelent egy hír a Szevasztopol városában tartott motoros-showról. A cikkben arról írtak, hogy a Vlagyimir Putyin orosz elnököt támogató “Éjjeli Farkasok” motoros banda tagjai horogkereszttel ünnepelték volna Oroszországot. Ez a hibás feltevés ukrán nacionalista oldalak ferdítése nyomán terjedt el a magyar médiában. Az alábbi orosz oldalon elolvasható, valójában miről van szó:

http://www.kp.ru/daily/26267.5/3144875

A show valójában egy, az ukrajnai krízis orosz interpretációját bemutató előadás volt. A horogkeresztet formázó maszkos táncosok tehát nem az orosz, hanem az ukrán nacionalistákat alakították! A magyar médiában megjelent videón is látszik mögöttük a “banderista”, ukrán nacionalista vörös-fekete zászló, amelynek tetejére ráadásul egy dollárszimbólumot tettek!

Azt gondolom, hogy jó lenne ezt Önöknek leközölni, mert ezzel is küzdenének az egyoldalúan nyugatbarát magyar sajtó ferdítései ellen!

Örülök, ha segíthettem.

Tisztelettel: Egy olvasójuk.

 

megjegyzés: az ominózus hírről – illetőleg annak kicsavarásáról – hallottunk, az azt derekasan elferdítve leközlő “nagy” magyar internetes portálnak nem csinálunk reklámot. Az olvasói levelet köszönjük szépen!

 

Искандер

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zaharova: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát

A brit kormány azon terve, hogy szegényített uránt tartalmazó lövedékeket küldjön Kijevnek, amelyeket a Moszkvával folytatott konfliktusban használnának, azt mutatja, hogy a nyugati állítások,...

Charles Michel: az EU egy éven belül 1 millió darab lőszerrel látná el Ukrajnát

Az Európai Unió célja, hogy a következő 12 hónapon belül 1 millió darab lőszerrel lássa el Ukrajnát, és biztosítsa ehhez a megfelelő finanszírozást; "ennek...

Sojgu: Moszkva mérlegeli a szegényített uránt tartalmazó brit lövedékekre adható választ

A Kijevbe irányuló, szegényített uránt tartalmazó lövedékek szállítása arra kényszeríti Moszkvát, hogy mérlegelje, miként reagálhat - jelentette ki kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. "Ez...
spot_img

Videó