2022, augusztus 20.
20.5 C
Budapest
16.3 C
Moszkva
Array

Dianne Feinstein amerikai szenátor közvetlen tárgyalásokra hív fel Putyinnal Ukrajnáról

Dianne Feinstein amerikai szenátor közvetlen tárgyalásokra hív fel Putyinnal Ukrajnával kapcsolatban. Jelezte, hogy Putyin élvezte, amikor ” országában intenzíven magasra értékelt” személynek írta le (a szenátor Putyint).

New York – Az USA kormányának közvetlen tárgyalásokat kellene folytatni Putyinnal az ukrán krízisről, annak kapcsán, mivel a szankciók valószínűleg nem fogják súlyosan érinteni az orosz népet, tekintettel eltökéltségükre és a nehézségeknek való ellenállási képességükre- mondotta a Szenátus Hírszerzési Bizottságának elnöke – Dianne Feinstein szenátor.

“Azt gondolom, lenni kell s néhány közvetlen tárgyalásnak Putyin elnökkel” – mondotta egy – az NBC televíziónak adott – interjújában.

Feinstein szenátor “Oroszországban egyedülálló embernek” hívta Putyint, hozzátéve, hogy Oroszország egy óriási állam. “Ukrajna is nagy állam, de a Krím elment” – adta hozzá.

“Azt hiszem, meg kell tenni lépéseket, embereket kell küldeni beszélni Vele. Ott van az államtitkárunk, John Kerry személyesen beszélni vele” – mondta Finkelstein. Rámutatott, hogy Putyin elnök élvezte, amikor ő úgy írta le az orosz elnököt, mint “” országában intenzíven magasra értékelt személy”.

“Az emberek azt mondják, csak várj, amíg a szankciók harapnak, és a gazdasága megcsúszik” – “de én nem így gondolom” – A szenátor hangsúlyozta, hogy az orosz nép követni fogja az elnököt – ” naprakészen követik Őt, az orosz nép nagyon bátor és nagyon sokat szenvedett már és kibírnak minden gazdasági nehézséget”. Annak fényében, amit mondott, a szenátor egyáltalán nem biztos az Oroszországra kirótt szankciók lehetséges hatásaiban.

“Nem vagyok biztos benne, hogy működni fognak” – “Nem vagyok benne biztos, hogy ez megrázza az embereket. Az emberek azok, akikhez beszélni kell, és egy egyedülálló vezető, Vlagyimir Putyin az, akinek beszélni kell (velük)”.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az ukrán nacionalista Kraken egység kivégzett 100 ukrán katonát

Mintegy 100 ukrán katonát végeztek ki a "Kraken" ezred nacionalista harcosai, mert elhagyták állásaikat - közölte az orosz védelmi minisztérium pénteki napi tájékoztatóján. Miután az...

Oliver Stone betiltott filmjéről: Ukrajna Lángokban

Az ukrajnai konfliktus, nem meglepően, rendkívüli figyelmet kap a médiában. Sajnos Ukrajna történelme nem kerül terítékre, holott ilyenkor fontos lenne, mert az események, természetesen,...

Több mint 90 külföldi zsoldost semmisítettek meg az orosz cirkálórakéták

Több tucatnyi, Kijev oldalán Moszkva ellen harcoló külföldi zsoldost öltek meg az északkelet-ukrajnai Harkov városában egy katonai tábor elleni támadásban - közölte csütörtökön az...