2023, január 31.
3.2 C
Budapest
-1.6 C
Moszkva

Conor McGregor édesapja durván kiosztotta Zelenszkijt

Az MMA-harcos Conor McGregor édesapja kiosztotta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, mondván, hogy az maradjon a “saját háborújában”. Tony McGregor arra a hírre reagált, miszerint Zelenszkij azzal vádolta meg a fiát, hogy nem támogatja Kijevet az országa elleni orosz katonai offenzíva során.

“Zelenszkij, harcolj a saját háborúdban” – írta McGregor a közösségi médiában, ahogyan az ír sajtó idézi.

“Ne vedd a fiam nevét a  [sic] kib@szott pofádra” – tette hozzá.

A kirohanás azután történt, hogy az ír média idézett egy politikust, aki azt állította, hogy az ukrán elnök bírálta Conor McGregort az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatos álláspontja miatt.

“Úgy érezte, hogy [McGregor] nem támogatja Ukrajnát” – mondta Mark Daly, az ír parlament felsőházának elnöke a múlt hónapban tett kijevi útja után az újságíróknak. “Ez az ember háborút vív, de tudja, mi folyik az egész világon, beleértve Írországot is” – tette hozzá.

A beszámolók szerint Zelenszkij azt mondta, hogy addig rajongott az ír MMA-harcosért, amíg a mosolygó McGregor nem pózolt egy közös fotón Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a 2018-as FIFA-világbajnokságon, amelyet Moszkvában rendeztek.

Ez a kép dühíti Zselét

Az Irish Independent szerint Tony McGregor a beszámolóra reagálva megosztott egy 2019-es fotót, amelyen Zelenszkij egy nemzetközi csúcstalálkozón pózol Putyin, Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel akkori német kancellár mellett.

Putyin és Zelenszkij egy képen

Zelenszkij nem kommentálta McGregor megjegyzéseit, de korábban megköszönte a nyugati hírességeknek, köztük Ed Sheeran és Paul McCartney zenészeknek, hogy támogatásukról biztosították Ukrajnát.

Conor McGregor 2018-ban “korunk egyik legnagyobb vezetőjeként” jellemezte Putyint, hozzátéve, hogy “megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen mérföldkőnek számító eseményen” vehetett részt az orosz elnökkel, amikor az ország a világ legjobb labdarúgó-tornájának adott otthont.

A harcos azt is állította, hogy Putyinnak adta whiskymárkájának “legelső üvegét”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Magyarország és Ausztria nem küld fegyvereket Ukrajnába

Magyarország és Ausztria nem fog fegyvert küldeni Ukrajnába, és szeretné megakadályozni a folyamatban lévő konfliktus eszkalálódását - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf osztrák kollégájával, Klaudia...

Külföldi zsoldosok támaszpontjára mértek tüzérségi csapást az orosz erők

Orosz tüzérség csapást mért egy ukrán katonai támaszpontra Ocsakov városában, és külföldi zsoldosokkal végeztek - közölte a RIA Novosztyival egy, az ukrán fegyveres erők...

Peking: az Egyesült Államok az ukrán válság kezdeményezője és legnagyobb támogatója

Az USA az ukrajnai válság "kezdeményezője és legnagyobb támogatója" - jelentette ki Peking, kommentálva Washington azon állításait, miszerint állami kínai vállalatok nem halált okozó...