2022, december 1.
5.5 C
Budapest
-9.8 C
Moszkva

Brit bulvárlap: Putyin Parkinson-kóros, de hasnyálmirigy és prosztatarákja is van egyszerre

A The Sun című brit bulvárlap által szerzett e-mailekben egy, az elnökhöz közel álló orosz hírszerzési forrás állítólag megerősítette, hogy Vlagyimir Putyin korai stádiumban lévő Parkinson-kórban, hasnyálmirigy és prosztatarákban is szenved.

A 70 éves elnök egészségi állapotáról évek óta keringenek találgatások – írja a bulvárlap.

“Megerősíthetem, hogy korai stádiumú Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, de ez már előrehaladott állapotban van” – írja a lap a megszerzett e-mailekre hivatkozva.

Az e-mailek szerint az elnököt mindenféle szteroidokkal és fájdalomcsillapítókkal tömik, hogy enyhítsék a fájdalmat. A gyógyszerek mellékhatásai közé tartozik a memóriavesztés és a puffadt arc.

“Putyint rendszeresen tömik mindenféle nehéz szteroidokkal és innovatív fájdalomcsillapító injekciókkal, hogy megállítsák a nemrég diagnosztizált hasnyálmirigyrák terjedését. Szűk környezetében azt beszélik, hogy a fokozatosan terjedő hasnyálmirigyrák mellett Putyinnak prosztatarákja is van” – írja a Sun.

Ezzel szemben a Kreml tisztviselői mindig is cáfolták azokat az állításokat, amelyek szerint az elnök beteg lenne.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...