2022, december 6.
5.1 C
Budapest
-10.8 C
Moszkva

Bild: egy orosz atom-tengeralattjárót észleltek az olasz partoknál

Egy orosz atom-tengeralattjárót észleltek Olaszország partjainál – írja a Bild című német lap.

A bulvárlap szerint az orosz tengeralattjáró mozgását a Földközi-tengeren a NATO elemzői szoros figyelemmel kísérik, próbálják meghatározni típusát és küldetését, valamint azt, hogy mennyi ideje tartózkodik a tengeralattjáró a kontinentális Európa partjainál.

A jelentések szerint az orosz hadihajók az elmúlt napokban fokozott aktivitást mutattak az Írország és Nagy-Britannia környékén.

A Marsal Usztyinov rakétacirkálót, valamint a tengeralattjáró-elhárító Vice-Admiral Kulakov és a Vjazma tankerhajót észlelték ott.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.