2022, december 1.
2.8 C
Budapest
-11.1 C
Moszkva

Biden: ő 12 volt én 30, sokat segített nekem (videó)

A konzervatívok a közösségi médiában dühösen reagáltak Joe Biden elnök rejtélyes megjegyzésére, miszerint 30 éves korában barátságot kötött egy 12 éves lánnyal – írja a FOX News.


Az ország legnagyobb tanári szakszervezetének, a National Education Associationnek és más demokratáknak tartott pénteki beszéde során Biden egy pillanatra megszakította a klímaváltozással kapcsolatos megjegyzéseit, hogy megszólítson egy nőt a tömegben, akit nyilvánvalóan régóta ismert.

Biden azt mondta: “Hosszú múltra tekintünk vissza. Ő 12 éves volt, én pedig 30, de mindegy is. Ez a nő rengeteget segített nekem. Akárhogy is.”

A tömeg felnevetett, bár nem mindenki, aki hallotta Biden megjegyzését, találta ezt ennyire mulatságosnak.

A Twitteren a konzervatívok is elmondták véleményüket:

“Ahogy a demencia előrehalad, a betegek egyre inkább elveszítik a szűrőjüket, és hajlamosak az igazságot kibökni. Biden: “Ő 12 éves volt, én 30” – írta Monica Crowley konzervatív podcast-moderátor.

Nick Searcy konzervatív színész a megjegyzést követően Biden támogatóit ostorozta, és így tweetelt: “A demokraták szerint ez normális. @JoeBiden.”

“Ez egyszerűen hátborzongató” – írta Kyle Becker konzervatív kommentátor.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...